Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Lacike

100% to bude na producentech. R-ková verze bude třeba obsahovat delší souboj Statham vs. Gibsonův člověk - a buď mu zabodne nůž do krku a pak ještu tu hlavu nakopne na zeď a nebo ho přezízne na dvě půlky.

na příspěvěk reagoval Lacike

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Neeson by byla samozřejmě skvělá volba na padoucha.

 

Wáca: bál jsem se, ale kupodivu mi tam vůbec nevadili, snad skoro naopak. A Lutz mě mile překvapil, jak já ho nemám rad, tak jsme na něj musel změnit názor.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Presna tak. Rating to dost zabil a naco to bolo dobre. 66% divakov v USA tvorili ludia starsi ako 25 rokov.

Neviem ci mam Slya zatracovat, ze chcel kojenecky rating, alebo ho lutovat za to, ze ho k nemu dotlacili producenti.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Trochu bych to poupravil - ty cucáci se nelíbili vůbec nikomu (jen někteří je vzali na milost). Ale co tomuhle filmu nejvíc ublížilo byl PG-13 - mladejm je film u prdele a pravý fanoušky to jenom nasralo. Střih byl pak slabší atd. - ale R-kový verzi věřim, že všecgny pochybovače přesvědčí, že i tenhle díl je super (což já už dávna vím)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

To jo, ale stejně bych se bez těch cucáků obešel nelíbili se tam skoro nikomu a k úspěchu filmu taky moc nepomohli. a když už tam museli dát za každou cenu mládí, tak se dal určitě vybrat někdo lepší než Homokles Lutz. Ten Ortiz byl děsnej hrozná držka. ten Powell takovej nijakej. Jenom ta Ronda byla ok proti tý nic nenamítám.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Segrestor

Sly to chce dotáhnout do pětky a na dva filmy je ještě dost akčních borců. A Rock je jediný z mladších, který je akční hrdina a navíc vzhledem připomíná borce 80. a 90. let a jeho postavy jsou taky jak z těch dob.

 

A pokud mají natočit ty dva díly, tak musí obsadit divacky atraktivní herce - Rock a Neeson se úplně nabízí, už prože ty akčňáky točej a všichni jim to žerou.

 

Čtyřka nabere zase jinej směr - mládí vs. staří se nepovedlo, PG-13 diváky naštvalo atd. A ještě bude čtyřka ten bod, který rozhodne co bude s akčním žánrem dál.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

no, nechci vypadat, že furt kontruju, ale ono to vlastně úplně nakonec je o tom, že spolupráce je nejlepší. Sice udělat to postaru, pořádně to vystřílet, ale také hlavně díky kooperaci s mladejma...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Segrestor , Wacoslav1

Tak ten změr je samozřejmě zjevný, ale provedení mi přišlo poněkud stupidní. Až na vrtulníkovou verzi Hvězdných válek, ta byla geniální (pokud tedy nešlo o kouzlo nechtěného).

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

Přesně máš recht. ta hlavní myšlenka je o tom, že si pořád ti staří dají ty mladý blbečky úplně v pohodě. mě se docela líbí jak ten film vykresluje střet generací, ale nakonec je to stejně tak, že dědci musí tu omladinu jít zachránit, takže ten oldschol duch je z toho pořád cejtit na hony daleko i když je to možná trochu v modernějším hávu. Jo a jsem rád, že sis to užil.

na příspěvěk reagoval alchac, Segrestor

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

já bych bral kdyby Rock klidně zabil Slye, jedno jak a třeba Crewese s Banderasem, kterej by tomu dodal tu správnou lítost svou postavou :-) Statham, Snipes,Couture a Lundgren by šli ve stylu Ramba IV za tvrdou odplatou by do toho řezali. Rock má teď figuru srovnatelnou s Arnoldem v době Komanda, (i když některý proporce měl Arnie nesrovnávatelný) Klidně bych Rockovi do zlýho týmu hodil Céčkaře jako Hogan a Lou Ferrigno kterej má pořád výborný proporce. Zničili by je ve čtyřech na maděru Couture by mohl mít pořádnou bitku a všichni to jsou fighteři.. A tím by se uzavřela série Expendables, která se přece jen začala ubírat jiným směrem než  by měla. Bez trailerů, bez upoutávek, lidi by v kině byli v prdeli z nečekanýho děje. Už žádný děti, žádný komediální prvky, jen vyvražďovačka.

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Segrestor

Jakmile jsem to dopsal, tak jsem si uvědomil, že jsem na něj trestuhodně zapomněl :) Jinak já se podle trailerů podvědomě obával, že to bude asi pro mě nejslabší díl. Stále koukatelné, ale podruhé už to vidět fakt nepotřebuju.

na příspěvěk reagoval Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

alchac

Ohledně hlášek jsi nepochopitelně nejmenoval Arnieho... Jetliho si všimnout lze, ale pravda, je zastrčený více než ve dvojce. Víme ale proč, neřeším to. A že to bude blockbustrové bylo zřejmé už z prvních promo prvního dílu, no ne? :)

na příspěvěk reagoval alchac

Jezinka.Jezinka

Jezinka.Jezinka (hodnocení, recenze)

alchac

Při srovnání jedničky a dvojky to pro mě směrem k dvojce mělo výrazně vzestupnou tendenci, po tomhle Tvém zhodnocení nevím, zda se na trojku vůbec má cenu podívat.

na příspěvěk reagoval alchac

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Segrestor

No pro mě to jaksi ztratilo kouzlo předchozích dílů. Sebeironizující dialogy a hlášky staré party tu odbyde na začátku Snipes a v druhé polovině částečně Banderas, jinkak celkově jsou tu "staří" prakticky jen do počtu (Jet Li kdyby tu nebyl vůbec, tak si toho ani nevšimneš). Přitom pro mě tahle série byla hlavně béčkově vonící nostaligcká zábava, která je bohužel tlačena do polohy jakéhosi blockusteru - což na mě působí jaksi nesourodým dojmem. Plus se vytratila přímočarost (což ovšem někdo může považovat za plus).

na příspěvěk reagoval Jezinka.Jezinka, Segrestor

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

alchac

Už vím, že buď už nebude, nebo právě bude :)) jinak pak má Hues šanci asi jako Davi. Minutu a tři věty... bohužel. Nicméně kvůli tomu nepřehlídnu fakt, že je to dobrý akční film.

na příspěvěk reagoval alchac

alchac

alchac (hodnocení, recenze)

Segrestor

Jestli se bude stále více prosazovat "omladina", hážu na to bobek. A přitom takoví Bolo Yeung, Matthias Hues Sonny Chiba, a Jackie Chan pořád nikde!

na příspěvěk reagoval Segrestor

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama