Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

S filmy týkajícími se pařby se poslední dobou roztrhnul pytel. Máme tu tuhle pytlovinku se sympatickým Skylerem Astinem (Scylar, jak divné jméno, co?), pak tuhle pičovinku s největší pařbou v Americe a nebo tuhle blbůstku odehrávající se v 80. letech. A to nepočítám do toho Hangovery (jedno jaký díl). Každopádně tohle je největší slabota asi, ale i tak jsem se místy bavila. Takže 1,5-2*. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, od který čím míň když očekáváte, tím míň jste nasraný , když je to ve finále píčovina. Tohle je píčovina a s tím očekáváním jsem k tomu přistupoval a tudíž sem se i bavil. Nic novýho to nepřinese a děj snímku není bůh ví co, ale na vyplňení mezery mezi ordinací a ulicí nebo čím bohatě stačilo.... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už som asi pristarý na takýto typ teenage filmov, ktorých kostru tvoria nekonečné párty plné neutíchajúceho ožierania, oplzlostí a neustálych vulgarizmov... Za prvé - takýchto filmov už je neuveriteľne veľa a pomaly sa z nich stáva klišé, za druhé - vulgárny humor nikdy nieje, nebol a ani nebude zárukou kvalitnej zábavy, a za tretie - niektoré tie scény nedávali absolútne žiadny zmysel. Tak prečo potom 2*? Určite najmä za niekoľko vydarených scén a hlášiek, no a tiež za výkon Milesa Tellera. Inak, od scenáristickej dvojice Lucas & Moore, ktorí vytvorili také skvelé filmy ako The Hangover a Ghosts of Girlfriends Past, by som čakal určite niečo vydarenejšie ako takýto film. Sklamanie... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Projekt X byl překvapením, u kterého se dokázal pobavit každý, komu ještě neodzvonila hrana, nemaká v kolbence za deset, aby mohl nakrmit svoje dva nevděčný sráče a upocenej, s pleškou a mastnejma rukama vod pečenýho bůčku potom fuňet na bedrech svojí tlustý manželky s křečákama a taky každej, kdo má i v pokročilejším věku chuť žít a všemu tomuhle se i na starý kolena vyhnout.Po vzoru projektu vznikla i tahle solidní oddychovka, kdy parta mladejch amíků zažije jednu šílenou noc.Není to tak zábavné a kadence vtipů není tak ostrá jako u Projektu, pořád je to ale výborná oddychovka na propršený odpoledne, pořád se něco děje a film má tempo, vtipů je dost a když zrovna scénárista nemá extra nápady, není to hlavně trapné, alespoň je to úsměvné.Hlavní představitelé jsou uvěřitelní a celej film je perfektně odehranej, není to taková zábava a přišlo to po úspěchu Projektu přeci jen moc brzo, pořád je to ale v rámci US komediální produkce nadprůměr a dle hodnocení hádám, že spousta zvás si dneska votevře jednoho chlazenýho Braníka a pujde se vyfuňet na kejty svojí manželky.K větší radosti mě tam chybělo víc koziček a námrdovější finiš, ale nenudil sem se a navíc sem dostal chuť vypadnout někam na párty a ožrat se jako dobytek.Nenáročná oddychovka která nemá u zdejších pseudointelektuálních hnidopichů a vidláků šanci uspět.60%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama