Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (230)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Další variace na teenagerovské uchlastané komedie s minimálním příběhem (teda snaha o jakési moudro vztahu rodiče-děti-životní rozhodování, zde rámcuje děj). Pokud má někdo rád tento typ komedií nebo doma na párty sedí s přáteli (jako televizní kulisa), bude spokojen. Pokud chce někdo vidět tento typ komedie, určitě má mnohem lepší varianty po kterých sáhnout a vůbec nic se nestane, když film v životě neuvidí. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film vám neponúkne možno nič navyše, len to, čo očakávate, ale pokiaľ ste dlhú dobu nevideli klasický americký teen-movie, tak sa možno aj slušne zabavíte. Scenár je tradične stupídny a neponúka vo svojom žánri absolútne nič prevratné. Niektoré scénky však dokážu poštekliť vaše bránice a vďaka rýchlemu tempu to celé ani tak nebolí. 55%. ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tak občas není snadné dostat kámoše z pařby domů.. Všechno bylo sice přehnané, ale fakt přehnaně ukecanej Miller s Caseym celému filmu dodávali šťávu. Do toho ulítlé scénky, například dostat se do nejvyššího patra budovy, aby mohli zjistit adresu Jeffa, kterou stejně nedostali. Musím říct, že i přesto, že je to opravdu strašná sračka mně to bavilo. Občas jsem sice nestíhala stíhat Millerovi věty plné, pro mně nesmysluplných slov, překousla jsem naivitu celého filmu a celkově mně to dá se říct dost bavilo. Lepší průměr. ()

snob

všechny recenze uživatele

30% Američanů navštěvujících vysoké školy je negramotných. Jakýsi skutečný průzkum. Ne, že by neuměli číst, jen nedokážou porozumět čtenému. Ve filmu Na šrot jich uvidíme celou plejádu. Gramotnost bychom spolkli leda japonsky laděnému Jeffovi, ale jen protože máme zafixované, že Japonci jsou výjimečně inteligentní. Dle ukazatelů budeme ovšem sledovat spíše výjimku potvrzující pravidlo. Negramotní ve filmu budou všichni. 30% amerických vysokoškoláků je negramotných, film si na sebe tedy vydělá s přehledem. My bychom se měli zaměřit na něco sofistikovanějšího a ne plnit peněženky někomu, kdo si chce jen vydělat, ne za to člověku předat hodnotu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi odvar Projektu X. Cekal jsem typickou pubertackou komedii, kde particka blbecku vyrazi zbavit se panictvi ala Superbad, ale film jde nastesti trochu jinou cestou. Zatimco Projekt X byla giga kalba na jednom mista, tady se v ramci jednoduchyho pribehu - dostat zlityho kamose domu, pari vsude kde se da, obrazej se hospody a vecirky a tak se furt neco deje. Hlavni particka je klasicky slozeni vseho schopny hovado a slusnacek, ale nastesti to nejsou nejaky vylozene pubertaci, coz ale neznamena, ze by delali o neco mensi kokotiny. Vylozene vtipnejch situaci tu moc neni, ale film tak nejak lehce bavi celou dobu, obcas se odehraje slusnej naklad, takze ve vysledku v zasade spokojenost za lepsi 3*. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama