Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (230)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chlastacích teenage komedií není nikdy dost a těch fakt kvalitních je opravdu hodně málo. Nevím, jestli bych 21 & Over řadil mezi ty kvalitní, ale rozhodně bych ji řadil mezi ty zábavné. Už od samotného námětu nelze očekávat inteligentní humor, ale pravdou je, že 21 & Over se v rámci žánru vyhýbá nevtipným trapnostem, ale naopak předvádí trapnosti vtipné a to tak, že jsem se i několikrát nahlas zasmál. Náčelník neměl chybu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tohle se nikdy nestalo....... Inspirace trilogií o "Pařbě" je na místě a využitá v mnoha momentech. Ale jsem zvědav, co a jak nového bude v opilosti použito a jak se s tím tvůrci vypořádají. CITÁT - Dobře, jdeme, ale jen na jedno pivo......... Nechutné chcací a blicí scény ubírají příběhu jednu hvězdu a to bez okolků. CITÁT - Všechno bude dobrý, jen ho odtáhneme domů.......no jo, ale kde to jsme?.........kde bydlíš,......Doma!!........ Cameron Diaz je Hispánka? Moc se mi líbila ve Shreckovi......... Hudba mi nesedla, ale pár dobrých momentů se tu dá najít. Například bizon nebo Náčelník. Normální průměr. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dlouhé roky mi trvalo, než jsem odboural svoji narůstající averzi vůči Milesu Tellerovi. Po takových filmech jako je Našrot se ale snad nikdo nemůže divit mému dřívějšímu přesvědčení. Komedie pro teenagery o nekonečném chlastání člověku nenabídnou téměř vůbec nic. Ty na vlně Prciček, Sexy párty a dalších průkopníků nabízely alespoň na pohled atraktivní obsah. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už som asi pristarý na takýto typ teenage filmov, ktorých kostru tvoria nekonečné párty plné neutíchajúceho ožierania, oplzlostí a neustálych vulgarizmov... Za prvé - takýchto filmov už je neuveriteľne veľa a pomaly sa z nich stáva klišé, za druhé - vulgárny humor nikdy nieje, nebol a ani nebude zárukou kvalitnej zábavy, a za tretie - niektoré tie scény nedávali absolútne žiadny zmysel. Tak prečo potom 2*? Určite najmä za niekoľko vydarených scén a hlášiek, no a tiež za výkon Milesa Tellera. Inak, od scenáristickej dvojice Lucas & Moore, ktorí vytvorili také skvelé filmy ako The Hangover a Ghosts of Girlfriends Past, by som čakal určite niečo vydarenejšie ako takýto film. Sklamanie... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama