Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (230)

terx 

všechny recenze uživatele

Rázem si připadám dost stará. Mno, co se dá dělat...smála jsem se všehovšudy 2x: jednou když vezli číňánka za oknem smarta, po druhé když ho vyhazovali z okna...ještě mě chvílema bavily zrychlené sestřihy momentů, ale to je asi tak vše...žádnou vtipnou hlášku si prostě nejsem schopná vybavit, nehledně na to, že pár scén tam bylo naprosto mimo mísu - scéna s bizonem? wtf? nebo konec? pochopili jste někdo proč vlastně kluk, kterýmu ukradli auto, mobil, rozbili obličej atd. přišel k Changovi domů? Aby ho objal je mi to úplně jasný. Sečteno podtrženo - tenhle film vám den rozhodně nezlepší. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z amerických teenagerských komédií o chlaste ,ženských a ešte raz o chlaste. Nič nové pod slnkom, 21 & Over zapadá do šedého priemeru bežných komédií, nemá čím prekvapiť a tentoraz som nepostrehol ani jednu scénu, ktorá by mi stála za to si ju zapamätať. Po prvé : nieje možné, aby 20 ročný chalani toľko vypili a v podstate im nič nebolo (samozrejme okrem Jeff Chenga) A po druhé : stále neverím, že toľko udalostí sa môže stať za jediný večer. A prečo až 3 hviezdy? Pretože sú aj väčšie, stupídnejšie sračky. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chlastacích teenage komedií není nikdy dost a těch fakt kvalitních je opravdu hodně málo. Nevím, jestli bych 21 & Over řadil mezi ty kvalitní, ale rozhodně bych ji řadil mezi ty zábavné. Už od samotného námětu nelze očekávat inteligentní humor, ale pravdou je, že 21 & Over se v rámci žánru vyhýbá nevtipným trapnostem, ale naopak předvádí trapnosti vtipné a to tak, že jsem se i několikrát nahlas zasmál. Náčelník neměl chybu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

S filmy týkajícími se pařby se poslední dobou roztrhnul pytel. Máme tu tuhle pytlovinku se sympatickým Skylerem Astinem (Scylar, jak divné jméno, co?), pak tuhle pičovinku s největší pařbou v Americe a nebo tuhle blbůstku odehrávající se v 80. letech. A to nepočítám do toho Hangovery (jedno jaký díl). Každopádně tohle je největší slabota asi, ale i tak jsem se místy bavila. Takže 1,5-2*. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Taková hodně slušná odreágovačka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno