Reklama

Reklama

Elitní komando bojuje s nemilosrdnými dinosaury hluboko v džunglích Jižní Ameriky. Skupina vojáků se snaží vysvobodit rukojmí v džungli obývané dlouho neobjevenými dinosaury... Při návratu z vojenské expedice havaruje vrtulník se zásahovou jednotkou  v husté,  nedostupné tropické džungli - ve ztraceném světě obývaném dinosaury. Nyní musí najít cestu ven z tohoto izolovaného údolí, než se stanou kořistí prehistorických predátorů. (TV JOJ)

(více)

Recenze (22)

Evzeni1 

všechny recenze uživatele

V českém znění :Petr Štěpán, Eva Novotná, Jiří Valůšek, David Kaloč, Martin Sláma, Barbora Lourenço De Sousa, Vladimír Hauser, Zdeněk Bureš, Vilém Čapek, Aleš Zbořil, Tereza Groszmannová a další.● Překlad : Iveta Petrčková● Úprava : Petr Dočkal● Vedoucí dramaturg: Lucie Mitková● Zvuk: Michal Zatloukal● Produkce: Peter Čížek, Karolína Zbořilová● Šéfproducent: Branislav Mitka● Režie: Daniel Dítě● Pro JOJ Group vyrobila Brněnská soukromá televize v roce 2018 ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

No co napsat? Snad jen, že toto céčko nestojí za váš drahocenný čas, byť je člověk nenáročný divák a je rád za každou obludu ve filmu z dob pravěku. K. Zeman by se obracel v hrobě. Takhle to vypadá, když se ochotníci dostanou před pravou kameru a rejža dostane kapesné na film od papínka a dělá s kámošema filmové triky na kancelářském notebooku. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co od takovýhleho filmu čekat? Totálně nic jen výplach. Já jsem byl připraven a možná proto jsem nebyl nijak zklamán, dostal jsem to co jsem dostal. Film je poměrně podobný filmu Raptor island(některé scény k tomu navíc dokonale pasují). Zápletka je tupá, vojáci+teroristi+náhodní civilisti(tady spadlé letadlo). Nicméně dinosaurů je poměrně plno takže žraní lidí je poměrně dost. Efekty? Ty jsou samozřejmě hodně špatné. Ale já se poměrně slušně bavil, tak dám 3*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Milovníci brakové podívané si v tomto případě přijdou zřejmě na své, protože tento céčkový film je opravdu jen pro hodně otrlé jedince. Knížky o dinosaurech mně fascinovaly již od útlého dětství a taková Cesta do pravěku patří dodnes mezi moje nejoblíbenější filmy. Když potom přišel Jurský park – byl jsem z něj naprosto uchvácen a to jsem víceméně i dodnes. Jenže během následujících let vznikla dlouhá řada jeho následovníků a příživníků, z nichž většina patří mezi největší filmový odpad, co jsem kdy viděl a tento kousek od něj nemá daleko. Není to sice vyložená katastrofa a samotný příběh má i několik světlejších chvilek, ale těch je tu opravdu jako šafránu. Nejhorší na tom všem jsou otřesné CGI efekty a to nejen co se týče výbuchů, krvavých cákanců ale i samotného ztvárnění dinosaurů. Tohle se pánům z Little Dragon Productions opravdu hrubě nepovedlo. Nemluvě o hromadě nelogických situací a scén, kterých se tu nakupilo vážně moc. Nejhorší ze všeho však pro mě bylo chování jednotlivých postav. Představivost šílených scénáristů je totiž neuvěřitelná a zřejmě bezedná…20% ()

Ketri odpad!

všechny recenze uživatele

To bylo něco, parta - tedy naprosto skvěle organizovaná speciální jednotka - vojáků běhá kdesi v Belize po botanické zahradě po prohlídkovém okruhu pro rodiny s dětmi a díky dokonalé gestikulaci pro tichý boj, kterou doplňuje hlasitými výkřiky zbytečných frází, je postupně sezobávána prehistorickými predátory, kteří evidentně jen problikávají z jiné dimenze. Ale jinak je to i poučné. V titulcích ale píšou, že všechny postavy a události jsou smyšlené, takže mě to zklamalo prostě dvojnásobně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Když letadlo letí na začátku, jeho volací písmena jsou C-FJSM. Ale po havárii jsou nejméně tři písmena LHA. (Johnny.ARN)
  • Během přestřelky na základně v džungli má jeden z partyzánů střílet z M-16 na plnou automatiku, ale jeho prst není na spoušti, ale mimo kryt spouště. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama