Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (235)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tak říkal o čem že to vůbec je? Po půl hodině nepředstavitelná nuda a velký smutek. CITÁT - Chucky zmizel. Schovává se........... A jak říká sám Chucky - Život je svině a pak umřeš a je z tebe krve jak z prasete. Tak tenhle příběh je tedy pěkně zprasenej. První dobrá hláška zazní až někdy okolo šedesátý minuty. To už jsem u filmu skoro usínal. Posledních dvacet minut celkem ujde, ale to už je pozdě. Ale Bůh, kurva není. Když už vydržíte až do konce, vydržte i závěrečné titulky, je tam ještě dovětek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to prequel k předešlým dvěma částem a zároveň hold složený prvnímu Child´s Play. Mancini tentokráte upustil od komedie a vsadil na atmosféru a napětí. To se mu do určité míry povedlo stejně tak, jako práce s Chuckym, ale marná sláva. Gumová panenka v dnešní době jako vážná hororová figurka nefunguje. Nicméně řemeslo slušné. 70% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

U snímkov o Chuckym vždy išlo o lepší priemer. Preto ma návrat Chuckyho v tomto filme príjemne prekvapil. Určite nezapadne v množstve priblblých hororov s rôznymi monštrami alebo deviantnými zabijakmi. Kladom filmu je, že bábika Chucky je stále rovnaká aj cez ubiehajúce roky. Príbeh určite nenudí a je tu prijateľné napätie, o nejakom hroznom alebo šokujúcom deji ťažko hovoriť, vydrží až do konca filmu. Štvorka celkom dobrý priemer, nie je to žiadna zlátanina. Vraždiaca bábika opäť v akcii s dobrými krvavými scénami, najskôr odsekol hlavu farára, potom vypichol oko a do tretice sekera v hube. Občas celkom napínavé a desivé a občas na smiech. Klasické diely zostanú klasikou, táto nadstavba je skôr už len pre zábavu. Ale keď to tvorcom vynáša, tak prečo by neprestali točiť ďalšie? ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo od Chuckyho čakáte, nič, čo by sa do neho nehodilo. Nečakaný bonus predstavuje sympatická, uveriteľne, ba dokonca rozumne sa správajúca hrdinka. Vlastne všetci tam majú všetkých 5 pohromade, žiadne vynútené hlúposti som nezaregistroval. K tomu naviac vydarený koniec... s týmto hororovým video filmom skrátka ťažko šliapnuť vedľa, je na nenáročný večer ako stvorený. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nakonec se z toho vyklubal další příjemný díl vražedné série o panence, co sice nemá koule, ale zato místo nich dřímá obrkudlu. Divák jistě tuší, že hlavní dějovou linkou bude vraždění, a tak nečeká, že by byl šokován nějakou bombastickou zápletkou. Oku lahodící kamera nás provede křížem krážem starým horrorovým domem, ukáže pár naháněček a vydařených gore efektů (třeba jak pan farář spěchal, až ztratil hlavu) a nezastaví se, dokud není dokonáno (pozor, po titulcích následuje vtipný doušek!). Podařená hudba (od klasika žánru Josepha LoDuca) snad zbytečně několikrát okopíruje známé pasáže od J.Carpentera... Vítej Chucky zpátky, ty hnusáku jeden! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Celosvětová premiéra proběhla 2. srpna 2013 na Fantasia FF (Montreal – Kanada). (Varan)
  • Prvé pokračovanie, v ktorom sa objavila aj postava samotného Charlesa Lee Raya. (beso74)

Reklama

Reklama