Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Seriál vtipnejší než Griffinovci, hlavne preto, že je tu pokus o dej, ktorý za celú časť zbytočne neodbočuje. Vačší úspech však nedosiahol kvôli tomu, nemá žiadne popkultúrne odkazy, či nejaké politické postoje, proste plytký humor v tej načistejšej podobe. Nie až taký drsný ako South park, ale občas tiež ďaleko neuteká. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vulgární a jede to tvrdě do všemožných tabu, menšin a předsucků. Ano, místy jsem se hodně smál. Ano, hlavní blondýnka by byla v reálu velmi dobré řezivo. Ale to je asi tak všechno. Brickleberry je typický americký animák pro jednoduché émerické masy. Gagy jsou parádní, ale všechno kolem stojí za hovno. Snaha o nějakou logiku, ponaučení, celistvost, na to zapomeňte. Umím si to skvěle představit jako párminutové kousky na youtubu popřípadě nějaký maloformátový styl jako Happy Tree Friends, ale takhle to klesá do americké žumpy jménem USA cartoon. Sorry buddy, too simple for me. ()

Reklama

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tohle je nářez! Je to sprosté, nekorektní a perverzní, ale hlavně neuvěřitelně vtipné. Pauzy mezi vtipy nejsou dlouhé, ony totiž nejsou žádné. Zahlédl jsem to náhodně v ukázce a hned jsem věděl, že to je můj šálek kávy. Rozhodně to není pro každého, komu vadí drsnější humor ať to radši vůbec nezkouší. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnul na kanál tehdy pojmenovaný Prima Comedy Central a líbily se mi ty některé situační gagy typu, že se dva chlapi perou a medvěd to pochopí jinak, či zápletka o tom správcovi parku a vztahu s čerstvou osmnáctiletou. Ale dívat na v každém díle na to, jak tam teče krev, jasně červená krev, která mě znechucuje, to ne. Ale odpad tomu nedám. Už mi takovéhle pořady neznechutí jako celek. ()

colis 

všechny recenze uživatele

Zkouřil jsem se a sjel celou 1.sérii najednou - nic lepšího jsem udělat nemohl. Umíral jsem smíchy. Nyní jsem v druhé sérii a kvalitativně to zatím neupadá. Občas je nějakej díl slabší, ale i přesto má u mě tento seriál úspěch! Pecka :) EDIT: Zkouknuto celé. Mrzí mě, že to má jen 3 série, protože to je brutální nálož! Tento seriál si dělá srandu snad ze všeho a ze všech. Jen nedoporučuji koukat u jídla. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V epizodě se dozvíme, že Pluto už není planeta. Pluto bylo v roce 2006 skutečně vyřazeno ze seznamu planet. (Duoscop)
  • Tulák, který se objeví na minigolfu, byl zastřelen v epizodě Ranger Games (2013). (Duoscop)
  • Ethel je jedinou hlavní ženskou postavou, jež je v anglickém originále skutečně nadabována ženou (konkrétně Natasha Leggero). Connie je totiž ve skutečnosti nadabována dabérem Rogerem Black. (P. J. D.)

Reklama

Reklama