Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Druhá liga televizních animáků pro dospělé, která hrozně dojíždí na tom, že vtipné scény se tu dokonale střídají s těmi totálně trapnými, které viděli asi tolik humoru, jako vatikánský archiv kokainových party plných prodejných marokánek. A u postav je to podobné, stejně jako další miliarda podobných záložitostí to má malou svini, akorát to tentokrát není dítě, ale medvěd, většina postav zas začne po pár dílech nudit svou jednorozměrností. Mohl to být skvělý počin, nekorektní vůči čemukoliv, ale se scénářem bohužel tupým (na rozdíl třebas od South Parku). ()

teplic 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde to vyzeralo nádejne, no ono to tak neskutočne okato kopíruje McFarlanove seriály až ma to prestalo baviť a mal som pocit, že sledujem len jeho ďalší projekt, ktorý zbúchal na kolene pri sraní a skúša ním moju trpezlivosť. Schéma postáv a ich vzťahov je úplne rovnaká ako vo Family Guy a American Dad (a čiastočne aj Cleveland Show). Máme kvázi hlavu rodiny/idiota, jeho antropomorfného kamoša, lezbu, z ktorej si všetci robia prdel, krásavicu, ďalšieho idiota a černocha. Vychádza asi každý piaty punchline, nekorektné vtipy často sú len preto, aby boli. Silené a nijaké. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco mi říká, že takové seriály už moc vznikat nebudou, proto jsem za každý podobný kousek velmi rád. Woody a jeho partička jsou velká hovada a zaručeně pobaví. V rámci korektnosti dodávám, že se všemi zobrazenými projevy rasismu, xenofobie, sexismu a homofobie zásadně nesouhlasím. S1: 75% S2: 80% S3: 85% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Seriál vtipnejší než Griffinovci, hlavne preto, že je tu pokus o dej, ktorý za celú časť zbytočne neodbočuje. Vačší úspech však nedosiahol kvôli tomu, nemá žiadne popkultúrne odkazy, či nejaké politické postoje, proste plytký humor v tej načistejšej podobe. Nie až taký drsný ako South park, ale občas tiež ďaleko neuteká. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Dívka, která po ráně zůstala ležet na chodníku, mění svou polohu. (Duoscop)
  • Když Denzel ukládá kanistry s benzínem na korbu auta, tak ty později změní svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama