Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Další do řad vtipných, animovaných dvacetiminutových oddechovek na večer. Brickleberry navíc svůj humor okoření i o černější a přisprostlejší humor připomínající South Park. | 1.série (80%), 2.série (80%), 3.série (80%) > Průměr: 80% (4*) | ()

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

Recenze na animovaný seriál Brickleberry: Neuvěřitelně vulgární, nekorektní, xenofobní, morbidní, sarkastická a hlavně VTIPNÁ show, která si běžně bere na paškál i za velkou louží zapovězená témata jako jsou černoši, gayové, lesby, postižení lidé, obézní lidé, dále lehké dívky, panicové, plešouni, zoofilové nebo třeba křesťanství či globální oteplování (na své si přijdou i tuny známých osobností), ze kterých si dělá prdel takovým způsobem, že "nevěří ten, kdo to neviděl". Miluju tuhle show, stejně jako u prvního Pottera zde platí, že ji znám nazpaměť, moc rád si jednotlivé díly pouštím znova a pokaždé se u toho řehtám, jako smyslů zbavený. Člověk v tom vždycky objeví nějakou novou ptákovinu. Můžu s čistým svědomím doporučit parádní český dabing, který se mimořádně povedl, sám si bez něj už Brickleberry nedokážu ani představit. Obrovský shout-out tvůrcům, je hrozná škoda, že jim neschválili pokračování. Pro fanoušky seriálu mám malý tip: vyšel komix, který řeší cliff hanger, jímž skončila 3. řada. Také existuje seriál Paradise PD (stejní tvůrci, Netflix), o tom vám však nic nepovím, dosud jsem ho neviděl. Co se týče Brickleberry, komu sledování na YouTube nezpůsobuje morální trauma: je tam i český dabing. Přeji příjemnou zábavu! :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech odvážný a nekorektní animák, který se skutečně neštítí ničeho a v každém díle do diváka šije všemožnými zbraněmi. A možná v tom jsem viděl hlavní problém, že se film snaží neustále diváka pohoršovat a znechucovat a tím se snaží být vtipný. Občas se mu to daří, ale někdy je toho i na těch 20 minut moc a nikdy jsem neměl tendenci dát si třeba i dva díly po sobě. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Seriál vtipnejší než Griffinovci, hlavne preto, že je tu pokus o dej, ktorý za celú časť zbytočne neodbočuje. Vačší úspech však nedosiahol kvôli tomu, nemá žiadne popkultúrne odkazy, či nejaké politické postoje, proste plytký humor v tej načistejšej podobe. Nie až taký drsný ako South park, ale občas tiež ďaleko neuteká. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Před karavanem drží Ethel v ruce zbraň. V dalším střihu má ale ruce prázdné. (Duoscop)

Reklama

Reklama