Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Komedie se starším datem výroby často překvapí svým méně svázaným smyslem pro humor. Tady je to doslova jen pár let zpátky, ale můžeme vidět, jak se doba změnila. Má to být i romantický film, ovšem stejně je plný vulgarit a hlavně se nebojí strefovat do našich oblíbených terčů v podobě žen, černochů a homosexuálů. Od jisté doby věc naprosto nevídaná. Opak žádosti o ruku je jedním z vrcholů. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Je to sice takové krkolomné, ale docela zábavné. Sice ta zábavnost plyne spíš jen ze sexuálních narážek, které jsou na hranici nevkusu a trapnosti, ale závěr a herecké obsazení za dokoukání stojí. Žádost v závěru je prostě super. Určitě je takových vztahů spousta, ale bohužel takto ne všechny skončí. Potom je tu Anna Faris a Simon "Mentalista" Baker, které mám rád, takže pro jedna z těch lepších romantických komedií. ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Příběh dvou lidí, kteří se potkali, zamilovali, vzali a hned po svatbě zjistili, že si nejsou souzeni, ale zkusili to spolu dál. Takto v jedné větě to vypadá na celkem solidní romantickou komedii plnou srdceryvných momentů, opak je však pravdou. Ani v nejmenším netuším, kam mířil Dan Mazer tímto dílkem, ale pro mne to bylo jedno z největších utrpení, jaké jsem kdy u filmu zažil. Pouťová moudra tu létala jak v Sexu ve městě a dávala podobný smysl - žádný. Trapnost je zde výplní prakticky každé minuty v různých podobách a není zřejmě jediného dialogu, u kterého bych neměl chuť hlavním protagonistům urazit hlavu a jejich krví vymalovat nejbližší kostel. Vtip se do vás snaží nacpat tak jemně, jako se šiškami krmí husy. Bohužel se není čemu smát, jelikož ony vtipy postrádají základní vlastnost a působí spíš jako facka v neděli v šest ráno. Celou dobu jsem si říkal, že se snad postupně vyhrabeme z těch sraček, ale naopak jsme zabředávali stále hlouběji a já už neměl sílu pokračovat. Nakonec jsem to na tři pokusy dokoukal, ale musím říci, že s obrovským sebezapřením. Rose Byrne a Simon Baker museli být velmi zoufalí, že kývli a vzali tyto role. Naopak u Anny Faris překvapen nejsem, jen si tak říkám, jak až hluboko může klesnout. Hrůzostrašná záležitost a naprosto tupá slátanina, které se budu vyhýbat velice širokým obloukem. 0% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Trochu neobvyklá, ale zato svěží a zábavná romantická komedie, kde se kupodivu nejedná o svatbu, ale naopak o rozvod. Snímek tedy očekávaně svatbou nekončí, ale začíná. Jenomže to nějak neklape a oba jsou k řešení situace nezávisle na sebe výsostně rozhodnuty. Kdo však udělá ten první krok? A tak dochází k různým zábavným i absurdním situacím, které však nepřekračují patřičnou mez a drží se náležitě na uzdě. Snímek je přiměřeně jednoduchý a velice uspokojiví. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, proč jsem hodnotil třemi hvězdami. Asi to nebylo až tak špatné. Vlastně jo, už si vzpomínám, v některých momentech jsem se fakt dobře zasmál. Hlavně u toho pitomce, co byl kámošem hlavního hrdiny, který měl především v úvodu (na svatbě) dost dobré výstupy. Film byl celkem vulgární. V kontextu s jistou uhlazeností ale tato vulgárnost působila celkem vhodně. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama