Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že je tohle Uwe Boll a že hlavní roli hraje Dominic Prucell, je to až překvapivě dobrý film. Film, který má myšlenku, je správně drsný a není zas až tak moc ukecaný a patetický. Chlap, který se rozhodne pomstít systému. V dnešní době možná až příliš aktuální, ale lidé jsou jistě uvědomělí a nebudou se inspirovat. Někteří šmejdi by si trest zasloužili. Aspoň nějaký. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE SKUTEČNÍ KRIMINÁLNÍCI JSOU V CENTRU MĚSTA NA WALL STREET. TYHLE ZKURVYSYNI UKRADOU VÍC PENĚZ, NEŽ JAKEJKOLIV KRETÉN Z RIKER ISLANDU....“ /// Frajeři z Wall Streetu. Žijou svůj americkej sen, i když jde burza do hajzlu. To taťka s mamkou Baxfordovi taky měli sen. Ale teď má mamka raka a tak zjišťujou, co že vobnášení takovej ,,limit pokrytí nákladů“. Ještě že má taťka ulitý prachy ve fondech… Slušnej člověk upadající do problémů. Člověk snažící se bojovat proti větrnejm mlejnům a systému. Jednoduchej příběh. Až depresivní, protože si uvědomuju, že tohle není sci-fi a vlastně mě mrzí, že to není ,,podle skutečný události“. Důležitý (pro mě) taky je, že příběh vzbuzuje emoce. Že jde o citovej kýč? Souhlas! ,,HEJ VYJEBANCI!“ (ale jsou věci, který dokážou pozvednout náladu…) Líbí se mi ten zpravodajsky - ekonomickej podklad, a když si taťka otevře střelnici – nemá to chybu! Uwe Boll a jeho ekonomickej Punisher. Bez festivalovejch ambicí, ale s dost dobrým útokem na lidský pudy. PS.: Proti (ne)milovanýmu Uwemu, tady můžou všichni říct akorát tak hovno! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že mě má moje banka (i pojišťovna!) ráda. Proč by mi jinak neustále nabízela prachy, i když jsem v prdeli? 2.) Miluju filmy, ve kterejch na posranýho i hajzl spadne. 3.) Zjistím, kdy by se mi mohla hodit TAHLE věcička. 4.) Thx za titule ,,Vladex“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Uwe ak chce dokáže natočiť aj dobrý film. Len mu na to musíte dať dobrý dôvod a vyhrožovať mu ,že za ďalší zlý film už nedostane zaplatené. Keď sa aspoň na chvíľu odprostí od svojich neľudských vtipov na Auschwitz ,LGBT upíriek, ponemčovania videoherných postáv s neárijským pôvodom dokáže byť Uwe aj solídnym béčkovým režisérom. Len je škoda ,že je v jeho rebríčku hodnôt sranie a ponižovanie hejterov na vyššom mieste ako vybudovanie si dobrého mena. Pravdou ,ale ostáva ,že mu ten trolling naozaj ide ;) No a zbytok nechám na vás... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Aneb poučení pro ty, kteří chtějí být živi virtuálním obchodem s deriváty! Her Direktor Uwe má na svém kontě samé trháky - není se tedy čemu divit, že přiskotačili kanadští producenti s prosíkem, jestli na plátno hodí story o těch, co se milovali a milovali. Chudák Jim dělá řidiče u nějaké security agency, obědy navštěvuje jen díky stravenkám od zaměstnavatele (45% z cen stravenky sám přispívá) a po večerech místo zásunu či chlemtání gambáče chodí s pěknou ženou k lékaři na bezvadné kortikoidy. Zdá se vám to na piču? Nenene, brookeři při krizi s hypotéčními úvěry získají majlant, věřitelé ve fondech přijdou na mizinu a DOKONCE i jednomu poradci se vede hůře (prý manželku letos nemohl vzít na Barbados!). Inu Jim je nasrán, protože dům jde do aukce a žena si zaplavala ve vlastním moku. Ještě, že Jim má výslužku s vojny - pěknou kulovnici pamatující arcivévodu a trádá - hurá na stocks kings obývající doupata na Wall Street! 85% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ani se mi tomu nechtělo věřit. Je to sice průměrný film, ale na Bolla to jde. Sice je to fakt blbá zápletka o pomstě, ale budiž. Také mi nepřišlo, že by se natáčelo zrovna v New Yorku, ale budiž. Když může být Praha Curychem, proč ne. Ovšem obsazení je vskutku perlička. Purcell jde poslední dobou z jednoho propadáku do druhého, John Heard vypadá, že každou chvíli zakuká na infarkt, nezdravě nateklýho Furlonga asi vytáhli rovnou z podstolu nějakýho baru, ale aspoň mu zakryli ten bílý prášek pod nosem a Keith David s Michaelem Paré jsou jen figurky co tlachají u oběda. Nutno připomenout Erica Robertse, který stárne rychlým tempem a jeho charizma už není to co bývalo, o herectví mluvit nelze. No máme tu pěknou sbírku zapadlých hvězdiček, které tenhle snímek moc nerozzářili. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama