Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Testament 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll točí povětšinou špatné filmy, i když v novém tisíciletí se objevují záblesky v temnotě (Rampage, Tunnel Rats...). Jeho kariéra je prapodivná. Když už si člověk myslí, že se z něho začíná stávat alespoň průměrný režisér, tak najednou natočí Bloodrayne 3, Auschwitz a podobné snímky, aby nám zase připomněl, odkud vzešel...Assault on Wall Street (pompézní název) nám zprostředkuje příběh, co se může stát komukoliv z nás. Hlavní hrdina musí financovat zdravotní péči své milé, do toho finanční krize, atd., až to vyplyne v drsné vyvrcholení a řešení problému. Ucházející herecké výkony, zajímavé pojatí filmu a za mě spokojenost. I když film v druhé půlce malinko kolísá (proto "jen" 4 hvězdy), ale Boll se po pomstychtivém Rampage drápe na pomyslný vrchol své tvorby. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Co si budem, Boll je patlal, ale občas dokáže natočit koukatelnej film. A tímhle kouskem popravdě vyráží dech. Levně (nikoli však lacině!) natočený, ale hodně nepříjemný a vpravdě i smutně mrazivý film, který v první polovině popisuje opravdovou noční můru každého člověka a v polovině druhé rozjíždí pořádné inferno, které narušuje jen krajně nerealistický závěr. A Purcell svým výkonem překvapil hodně. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi třetí filmek Bolla,kterej stojí za něco.Tenhle je navíc asi nejlepší.První půlka drama,všechno se krásně sere,a pak masakr,kterej sem těm zmrdům přál.Ale!Dobrý zabíjení Uwe posral tim zbytečnym vymlácením pěšáků v tý místnosti,který rozhodně za nic nemohli.Upoutat pozornost policie na to patro,a získání času mohl určitě jinak.Tady jedna hvězda dolů.Jinak to je takovej začátek,a končí to Elysiem.Jen mě hrozně baví,jak nekterý velký kapitalisti tady tyhle a podobný filmy kritizujou,a nazývaj je socialistickejma agitkama.JO když má někdo hospu,a vaří dobrý žrádlo,točí skvělý pivo a má narváno českou obyčejnou klientelou,a má se on sám dobře,tomu říkám byznys.Ale prase co bere půl milionu měsíčně,a manipuluje všema a všim,to neni borec,ale zmrd..Kulka je jediný konečný řešení.60%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že jednou dám filmu od Uweho 5*, myslel bych si, že je to debil.Debil sem já.Uwe dokázal nemožné.Sic s takovou lehkou naivitou a stále lehce roztřesenou rukou natočil ovšem strhující příběh o obyčejném a hlavně správném chlapovi, co se mu všechno posere a on to těm kurvám vrátí i s úroky.Minimalistická hudbička dokonale vyobrazila tu depresivní atmosféru a totální bezmoc.I když chyb tam je jak sraček, od sebevraždy, přes tupý poldy až po naivní konečník, za to, že Uwe tohle vyplodil ze sebe přihodim šuriken k dobru.Uwe makej a toč tyhkle masakry...vy ste mě nasrali...já vás postřílím...to se chytne vždycky :) 90%. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Když jsem to sledoval, tak jsem si říkal, že režisér se snad musel učit u Uwe Bolla, až po shlédnutí jsem zjistil, že je to opravdu od Uweho. Už druhý film v řadě, který od něj vidím (po Rampage), na který se dalo dívat až do konce. Dokonce měl i emoce (bohužel situace ve filmu může potkat opravdu kohokoliv). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama