Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

lillien 

všechny recenze uživatele

3,99 hvězdy. Ty přípravy na akt : "všechny vás vystřílím, vy zmrdi" mi přišel už poněkud zdlouhavý, ale závěr (pominu-li tu okatou, ale zato sympatickou, nepravděpodobnost) se opět rozběhl. Co mě bavilo ještě víc byla první polovina, ta ponurá bezmoc, když vám život dá jasně najevo, že bez peněz nesmíte počítat s jeho snadným průběhem. A o co víc přicházíte na účtech, o to víc vám sebere i v jiných rovinách existence. Sere-li se něco tak, že už z toho šílíte, ještě pořád se to může zesrat i víc, to zná z praxe asi každý z nás. Ovšem tady je to dohnáno do extrému a já ty "samá dna" ve filmu prostě můžu, takže za to velké plus. Když přijdete o všechno kromě vlastní fyzické existence, nabízí se buď cesta pokusu o nových začátek, nebo cesta odplaty, pokud víte, na koho ukázat prstem. A ta cesta odplaty se mi tu líbila. Ve filmu mě přeci jen trochu víc baví, když chlápek pořeší své tlaky tříštivým granátem, než čučet, jak spolu s dalším uvědomělým Člověkem v tísni staví školu v Angole. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE SKUTEČNÍ KRIMINÁLNÍCI JSOU V CENTRU MĚSTA NA WALL STREET. TYHLE ZKURVYSYNI UKRADOU VÍC PENĚZ, NEŽ JAKEJKOLIV KRETÉN Z RIKER ISLANDU....“ /// Frajeři z Wall Streetu. Žijou svůj americkej sen, i když jde burza do hajzlu. To taťka s mamkou Baxfordovi taky měli sen. Ale teď má mamka raka a tak zjišťujou, co že vobnášení takovej ,,limit pokrytí nákladů“. Ještě že má taťka ulitý prachy ve fondech… Slušnej člověk upadající do problémů. Člověk snažící se bojovat proti větrnejm mlejnům a systému. Jednoduchej příběh. Až depresivní, protože si uvědomuju, že tohle není sci-fi a vlastně mě mrzí, že to není ,,podle skutečný události“. Důležitý (pro mě) taky je, že příběh vzbuzuje emoce. Že jde o citovej kýč? Souhlas! ,,HEJ VYJEBANCI!“ (ale jsou věci, který dokážou pozvednout náladu…) Líbí se mi ten zpravodajsky - ekonomickej podklad, a když si taťka otevře střelnici – nemá to chybu! Uwe Boll a jeho ekonomickej Punisher. Bez festivalovejch ambicí, ale s dost dobrým útokem na lidský pudy. PS.: Proti (ne)milovanýmu Uwemu, tady můžou všichni říct akorát tak hovno! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že mě má moje banka (i pojišťovna!) ráda. Proč by mi jinak neustále nabízela prachy, i když jsem v prdeli? 2.) Miluju filmy, ve kterejch na posranýho i hajzl spadne. 3.) Zjistím, kdy by se mi mohla hodit TAHLE věcička. 4.) Thx za titule ,,Vladex“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto v klidu. Uwe konečně natočil opravdu vizionářský film :D . Příběh je přímočarý jak supermanův laserový pohled, ale v tomhle případě to není rušivé-spíše naopak. Týpek jede po skluzavce do sraček a je jasné jako facka, kdo že tu skluzavku vybudoval. Takže se náš hrdina nasere a jde vyjádřit svůj velmi osobitý a ostrý nesouhlas osobně přímo architektům skluzavek a cestou na vrchol stihne řádně zprcat i pár dělňasů(však už v Clerks nám bylo vysvětleno, že ani dělníci na hvězdě smrti nebyli nevinné oběti-žejo)...Už si taky leštím kalacha kokoti-a čekám na prvního zmrda co mi zaťuká na dveře s nějákou "úžasnou nabídkou"...... Herecky je to frajeřinka, jen na toho Furlonga je utrpení koukat-hraje dobře ale kdy kurva tak nechutně nakynul? :D .....Nakonec si člověk říká, jak je ten kapitalismus fajn(nebo arogantní?), když v rámci budování a upevňování sebe sama je ochoten vyplodit i takhle protikapitalistické návodnosti...Jak říkám-těším se až lidem začne hromadně takhle vesele jebat. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi třetí filmek Bolla,kterej stojí za něco.Tenhle je navíc asi nejlepší.První půlka drama,všechno se krásně sere,a pak masakr,kterej sem těm zmrdům přál.Ale!Dobrý zabíjení Uwe posral tim zbytečnym vymlácením pěšáků v tý místnosti,který rozhodně za nic nemohli.Upoutat pozornost policie na to patro,a získání času mohl určitě jinak.Tady jedna hvězda dolů.Jinak to je takovej začátek,a končí to Elysiem.Jen mě hrozně baví,jak nekterý velký kapitalisti tady tyhle a podobný filmy kritizujou,a nazývaj je socialistickejma agitkama.JO když má někdo hospu,a vaří dobrý žrádlo,točí skvělý pivo a má narváno českou obyčejnou klientelou,a má se on sám dobře,tomu říkám byznys.Ale prase co bere půl milionu měsíčně,a manipuluje všema a všim,to neni borec,ale zmrd..Kulka je jediný konečný řešení.60%. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Náš starej kamarád Uwe Boll začíná na starý kolena točit slušně, jinak si to nedovedu vysvětlit. Od tohohle filmu jsem dle obalu a popisku čekal variaci na Bollův asi nejlepší film Rampage, což jsem nedostal, ale nevadí to. Většinu filmu se nic neděje a na masakr si počkáte celkem dlouho, co je však zázrak je to že i tyhle scény kde se řeší finanční problémy hlavního hrdiny atd jsou natočený celkem slušně a aspoň mojí pozornost to udrželo. No a pak přijde masakr kde tradičně zařve tak 50 lidí a je natočenej přesně stylem Uwe Bolla. Postal byl pomsta všem, Rampage pomsta konzumní společnosti a Assault on Wall Street je pomsta kravaťákům ve stejným stylu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama