Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll = velice španý filmy. A to tak, že se nejedná o béčka nebo snad ani "céčka", ale přímo o "déčkový" utrpení, na který se nedá dívat. Co se ale stane, když se náhodou Uwe splete(?) a natočí i napíše něco jako tohle?! No kupodivu vznikne vcelku slušnej a obstojnej film (ano, to myslím naprosto vážně). Akce je až v závěru, předtím se jedná spíš o drama, kde by se bezmoc skoro dala krájet. Ono totiž to téma odráží aktuální (finanční) problematiku a ukazuje, co se teoreticky může stát každýmu z nás. Na čistý čtyři hvězdy to není, spíš se to drží prstama za římsu tohoto hodnocení a snaží se tam vyhoupnout. 3,5/5* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Naprosto v klidu. Uwe konečně natočil opravdu vizionářský film :D . Příběh je přímočarý jak supermanův laserový pohled, ale v tomhle případě to není rušivé-spíše naopak. Týpek jede po skluzavce do sraček a je jasné jako facka, kdo že tu skluzavku vybudoval. Takže se náš hrdina nasere a jde vyjádřit svůj velmi osobitý a ostrý nesouhlas osobně přímo architektům skluzavek a cestou na vrchol stihne řádně zprcat i pár dělňasů(však už v Clerks nám bylo vysvětleno, že ani dělníci na hvězdě smrti nebyli nevinné oběti-žejo)...Už si taky leštím kalacha kokoti-a čekám na prvního zmrda co mi zaťuká na dveře s nějákou "úžasnou nabídkou"...... Herecky je to frajeřinka, jen na toho Furlonga je utrpení koukat-hraje dobře ale kdy kurva tak nechutně nakynul? :D .....Nakonec si člověk říká, jak je ten kapitalismus fajn(nebo arogantní?), když v rámci budování a upevňování sebe sama je ochoten vyplodit i takhle protikapitalistické návodnosti...Jak říkám-těším se až lidem začne hromadně takhle vesele jebat. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"GRENADES ARE FUN!" ------------- Usain Bolt natočil drámu, počas ktorej som mal oprávnené obavy, ako zvládne transformovať dobrosrdečného, správneho muža na vraždiace monštrum, ozbrojené nie len slušne upravenou automatikou. Vysvitlo, že som sa nemal čoho báť. Elegantné zábery na metropolitný New York počas celého filmu pekne dopĺňala kvalitná akcia v závere, s ešte lepším hudobným podkresom a to bolo len minimum. Uwe ma nesmierne príjemne prekvapil. Zúfalstvo manželov nakrútil veľmi zručne, dostatočne dramaticky ale hlavne kurv* dobre. Jedno objatie povedalo viac, ako všetky slová. Pár záberov si nechal aj na zobrazenie/porovnanie dvoch odlišných svetov a ukázanie reality, že NYC je vlastne pre bežných ľudí úplné hardcore peklo. Na margo obetí vyvraždovačky, myslím, že ľudí, ktorí voči nim uchovávali nejaké sympatie, bolo pomenej. Ťažko povedať, či to vypovedá viac o kvalite réžie, trefne zvolenej hudby v danom okamihu, alebo prostom a známom fakte, že majorita spoločnosti bohatých ľudí jednoducho nenávidí. V každom prípade, veľmi podarený film, ktorý si bohužiaľ mnoho pozornosti neuchmatol. Mojej si ale zobral dostatočne a právom je teraz umiestnený pekne v pohodlí môjho profilu. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Upřímné překvapení od Lorda filmového "trashe"! Za atmosféru plnej počet (a to bez debat), protože takovej pocit beznaděje a tu hmatatelnou bezmoc a zoufalství sem zažil naposled snad u "21 gramů". Finále opravdu ultimátní, drsný a nekompromisní (ale trvá to až příliš dlouho než na něj dojde). Bohužel výběr herců už tak slavnej nebyl - Purcell, Furlong a Paré je sice zajímavý trio ale do úplně jinýho typu filmů! Občas mi taky dost vadily Uweho klasický kamerový úlety (nepříjemný švenky a třepání). Ale jinak rozhodně zajímavej počin, kor v dnešní době hodně aktuální téma. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv by obrázky a jméno režiséra mohlo evokovat, že se bude jednat o další variaci na videoherního Postala, není tomu tak a já dokonce musím napsat, že Uwe Boll natočil smysluplný film. Assault on Wall Street je celkem uvěřitelné a docela depresivní drama o tom, kam může obyčejný člověk zajít, pokud přijde úplně o vše. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama