Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"GRENADES ARE FUN!" ------------- Usain Bolt natočil drámu, počas ktorej som mal oprávnené obavy, ako zvládne transformovať dobrosrdečného, správneho muža na vraždiace monštrum, ozbrojené nie len slušne upravenou automatikou. Vysvitlo, že som sa nemal čoho báť. Elegantné zábery na metropolitný New York počas celého filmu pekne dopĺňala kvalitná akcia v závere, s ešte lepším hudobným podkresom a to bolo len minimum. Uwe ma nesmierne príjemne prekvapil. Zúfalstvo manželov nakrútil veľmi zručne, dostatočne dramaticky ale hlavne kurv* dobre. Jedno objatie povedalo viac, ako všetky slová. Pár záberov si nechal aj na zobrazenie/porovnanie dvoch odlišných svetov a ukázanie reality, že NYC je vlastne pre bežných ľudí úplné hardcore peklo. Na margo obetí vyvraždovačky, myslím, že ľudí, ktorí voči nim uchovávali nejaké sympatie, bolo pomenej. Ťažko povedať, či to vypovedá viac o kvalite réžie, trefne zvolenej hudby v danom okamihu, alebo prostom a známom fakte, že majorita spoločnosti bohatých ľudí jednoducho nenávidí. V každom prípade, veľmi podarený film, ktorý si bohužiaľ mnoho pozornosti neuchmatol. Mojej si ale zobral dostatočne a právom je teraz umiestnený pekne v pohodlí môjho profilu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv by obrázky a jméno režiséra mohlo evokovat, že se bude jednat o další variaci na videoherního Postala, není tomu tak a já dokonce musím napsat, že Uwe Boll natočil smysluplný film. Assault on Wall Street je celkem uvěřitelné a docela depresivní drama o tom, kam může obyčejný člověk zajít, pokud přijde úplně o vše. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Čo sa preboha stalo? Čo nám to s Uwem tí pankharti porobili... že natočil takúto pecku?! Neuveriteľné - síce trochu klišé, ale predsa dosť dobrý scenár, podozrivo kvalitné dialógy a Purcellko v najlepšej úlohe od Prison Break, ktorá mu padne ako uliata. Film, aký občas človek potrebuje, aby si uvedomil, že v tom nie je sám, a že sa sem tam objaví jeden z milióna, ktorý urobí to, čo si všetci tajne predstavujú. Záver ešte lepší ako som čakal. ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

Když jsem to sledoval, tak jsem si říkal, že režisér se snad musel učit u Uwe Bolla, až po shlédnutí jsem zjistil, že je to opravdu od Uweho. Už druhý film v řadě, který od něj vidím (po Rampage), na který se dalo dívat až do konce. Dokonce měl i emoce (bohužel situace ve filmu může potkat opravdu kohokoliv). ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Exhibice slabomyslnosti s extrémními následky. Jenomže dost nudná. Všechno se to odehrává ve dvou newyorských ulicích a jednom bytě, a půl hodiny záběrů tvoří zamyšlení nebo plačící dva ústřední protagonisté. Finální masakr sice úderný ale přitom kompozičně odfláklý. Prostě Boll. Po Rampage dost škoda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama