Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to není cyberpunkovej noir s úspornými ale přesnými herci (teda až na otřesnou, ošklivou a přehrávající Dichen Lachman), ale akční hitech scifi s nějakými těmi generickými intrikami a výrazně ploššími postavami. Ta změna žánru by mě tak strašně netrápila, kdyby to ten žánr pořádně vytěžilo. Bohužel akční složka je spíš průměrná a celkově se po všech stránkách prostě ubralo. Navíc se tam prostě až moc fňuká, přičemž ty emoce prostě moc nefungují. Na druhou stranu - pořád je to celkem solidní scifi, a pokud to nebudeme srovnávat s první sérií, dá se to určitě v pohodě shlédnout bez toho, aby vám nudou vyskákaly pupínky. 60% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu říkám sešup, nadějně rozjetého projektu. Kde začít? Tak třeba světem. Vše je minimálně o level niž. Kde je ten svět, který jsem viděl v první sérii? Teď se díváte na odporné kulisy a špinavé ulice. Další věc je naprosto nepovedený casting. Do příchodu původního Takeshiho mě nezajímala a nebavila ani jedna z postav. Sympatickou Ortegovou nahradila nesympatická lovkyně odměn. Poe se polovinu času lituje a zamilovává se do dalšího stroje. A Mackie jako hlavní postava? Šílený provar. Stejný xicht od první do poslední minuty. Děj je místy fajn, ale předfinále mě vše co nabídla první série pokazilo. Poslední díl zachránil třetí hvězdu. Alespoň ten si určitým způsobem zasloužil nějaké měřítko. 60 procent. ()

Reklama

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně nefunkční a nepěknej guláš s nezajímavými postavami s nesympatickými tvářemi, jejichž osobní motivy mě bavily asi tolik jako veškerej zbytek všeho v této sérii. O nápaditost cyberpunkového scifi zde nemá cenu mluvat - neexistuje. Kulisy jsou levné, akce špatná. Takže je to jasný. Zbytečná slátanina, se kterou nemělo cenu ztrácet čas. Oproti první sérii úpadek, jenž není hodno pozornosti. Teď si tím jsem jist, ale bože, proč já mám potřebu dokoukávat něco, co na mne od prvního dílu nepůsobí nijak atraktivně a s každým dalším dílem mě ta show jenon více utvrzuje ve svých nedostatcích.Tohle se budu muset odnaučit. Možná to nevypadá jako něco absolutně nekoukatelného, ale odpad patří i projektům, které lze považovat za ztrátu času, protože divákovi nijak nevykompenzují čas, který tomu věnuje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem si, že si postupně na změnu obsazení zvyknu, ale jak příběh postupoval, došlo mi, že se nepodařilo najít za Joela Kinnamana ani za Jamese Purefoye odpovídající náhradu a že to má na celou druhou řadu velmi negativní vliv. Nezaujaly mě vlastně ani vedlejší postavy, dokonce i Poe ztratil své kouzlo z první sezóny a příběh mě taky neoslovil. Celá druhá série na mě navíc působila poněkud laciným dojmem, nedisponovala prakticky žádnou atmosférou a já jsem se často nudil. Velké zklamání. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komplikovaných politických vazalstvích, společenském rozložení a historických událostech (Harlanova) světa – ze kterého navíc nic moc neuvidíme – aby se čert vyznal, jakmile si však tohle sedlo a vyjasnilo, nabrala série slušný spád. Mnohoznačná budoucnost zakořeněná v krvavé minulosti, v níž se nejasně pohybují dlouhými, několikanásobnými životy provázané a otřískané charaktery, holt vyžaduje zbystřenou pozornost. Za mě ještě dobrý, ale k bezmocnému scénáristickému plácání odnikud nikam chybělo málo. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama