Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (599)

hrona 

všechny recenze uživatele

Pánové Harry a Lloyd jsou opět na scéně, sice o dvacet let starší, ale naprosto stejně praštění. Je radost pozorovat tyhle dva ufouny po tolika letech a zjišťovat, že lze natočit pokračování, které má naprosto stejné rysy, jaklo před léty a neztrácí svojí originálnost a humor jim vlastní. Mimochodem film má vynikající soundtrack. Díky bratrům Farrellyovým za porci smíchu, kterou jsem u tohoto filmu prožil. Ač jde o sebepraštěnější a chvílemi naprosto ujetou frašku, vše funguje jako vynikající relax. A to já rád. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Návrat po dvaceti letech se vydařil. Naštěstí film nešel ve stejných kolejí jako naše komedie "po dvaceti letech", které nejsou vtipné a už vůbec né dobré. Právě toho jsem se bál i u tohoto pokračování, ale je vidět, že za velkou louží si dají práci, aby pokračování bylo srovnatelné s prvním dílem. Dostal jsem slušnou dávku humoru a i toho humoru tak typického pro Lloyda a Harryho. Vydařené pokračování. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání.Většina vtipů vyznivá do prázdna a ten zbytek zase působí trapně.Tohle se teda bratrům Farrelyovým opravdu nepovedlo.Jako podívat se na to určitě dá ale žádnou extra zábavu za tím nehledejte.Určitě nedosahuje kvalit prvního dílu.Věřím že za měsíc si nevzpomenu ani na jednu vtipnou chvíli z tohoto filmu.Vlasně už nevím teď,den po zkouknutí.Což hovoří z vše. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som sa dosť dlhú dobu nudila. Samozrejme zasmiať som sa zasmiala ale tie vtipné scény mi neprišli až tak vtipné aby som sa po zemi váľala od smiechu... Neviem prečo ale ku komédiám nikdy neviem napísať niečo duchaplné, pretože nie som až tak ich milovník, resp. toto bolo jednoznačne slabšie ako prvý diel. To sa samozrejme dalo čakať... ale tak hrali to super a Jimovi takéto úlohy jednoducho sedia. Asi najlepšia pasáž bola na tom cone a v nemocnici, ostatné boli jednoducho slabé. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se této dvojce stranil. Melancholické návraty k legendárním dílům dopadají většinou až přes příliš melancholicky. Jinak je to ale u tohoto dílu, který se od prvního naprosto parádně oprostil. Horší je to ale už s humorem, který je častějc trapný, než-li vtipný. A to je popravdě opravdu co říct, protože Jeff Daniels a Jim Carrey tu hrají pořád stejný paka jako před dvaceti lety. Humor ale udělá sakra dost a jeden vtipný moment střídají dva horší, což je škoda, ale nic s tím neuděláme. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Jim Carrey takmer vypadol z pokračovania, pretože mal pocit, že pôvodní producenti projektu, Warner Bros., neboli z filmu príliš nadšení. Carrey sa nakoniec rozhodol k projektu vrátiť, keď sa ho ujali Red Granite Pictures a Universal Studios. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických štátoch California, Georgia a Rhode Island. Film sa natáčal od 22. septembra do 25. novembra 2013. (MikaelSVK)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama