Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (599)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No do prdele to mi teda poser záda. Bří Farrellyové se vždycky trefovali do humoru mého gusta, i když právě po Blbém a blbějším už jen v trochu nižší, ale pořád ucházející kvalitě. Ale že se celá čtveřice vrátí v plné polní a síle, to jsem ani nečekal. Ultimátní nářez jak prase. Carey s Danielsem jakoby vůbec nezestárli a spolu s nimi masakrózní Kathleen Turner, ukazující že v šedesáti sice už nevypadá jako ve svých nejlepších filmech, ale na herectví to nemá vliv, že rečkou je pořád parádní. Farrellyové jsou pořád stejná hovada, a za to jim obrovský dík. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po trailerech jsem se bál, moc bál.S Carreym mám oblíbenější filmy a celý život doufám v pokračování Ace Ventury, nedávno jsem viděl po letech Blbý a blbější a s hrůzou jsem zjistil, že mě to moc nebaví.Ono je to hlavně tím, že dvojice hlavních hrdinů jsou prostě idiotský kreténi a někdy máte vážně chuť je nakopat do prdele.Na dvojku jsem ani nechtěl do kina, ale v tom našem Chrudimském ráji kde si nemusíte jak čuráci kupovat litr koly za čento, ale dostanete pivko, víno a usadíte si prdel do luxusních gaučů se chodí samo (choť topiče cinesrále s vyliž city).Dvojka je místy lehce křečovitá, ale od první minuty je kadence vtipů naprosto neskutečná a já si opravdu nepamatuju, kdy jsem v kině dostával až hysterický záchvaty smíchu.Děj je svižnej, hlavní hrdinové jsou retardi akorát a scény s Kathleen Turner jsou prostě na Oscara.V dnešní době je hodně těžký najít tak dobrou komedii s tak silným scénářem, která drtivou většinu stopáže neskutečně baví.Hodně velký překvapení, nečekal jsem, že se budu tak dobře bavit a upřímně se smát, můžu z fleku říct, že se mě to líbilo ještě víc než jednička.Paradox je, že úplně nejvíc mě pobavila snobská dvojice, která přišla pozdě, ona v červených šatičkách na jehlách, on v upnutém bílém svetříčku, gelíčkem a nasmraděnej voňavčičkou vod Prády se skleničkou bílého vínečka (nemužeš si dát pivko viď prostě, musíš bejt extra pro tu píču na jehlách) no a tahle dvojice po 40 minutách fekálního humoru odešla a to se ještě ani Harry s Lloydem nehrabali v prdeli a pak se navzájem krmili chipsama.Nevím, asi čekali Jaro, léto, podzim, zima... a jaro nebo tak něco :D Komedie roku 80%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který se zasekl v čase. Vyjít to v devadesátkách pár let po jedničce, asi moje pubertální já skáče radostí. Nyní už ovšem tento styl humoru působí malinko vyšeptale a celý film i dost zbytečně. Na poměry posledních komedií bratří Farrellyů je to ale vlastně stále neurážející jednohubka. Na vrásčitý ksicht Jima Carreyho už je ovšem při těch jeho klasických eskapádách docela děsivej pohled. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I takoví padesátníci, jako jsou Carrey s Danielsem, to dokáží pořádně rozjet. Kultovní jedničku samozřejmě překonat nešlo a nejspíš se o to ani nikdo nesnažil. Hlavní však je, že těm dvoum to pohromadě stále šlape a gagům jsem se vesměs smál, ačkoliv občas je ten humor taky až příliš za hranou...ale co jsou to přece Harry a Lloyd...stále takoví, jaké je máme rádi. PS : Bill Murray? Jako vážně? :D...81% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAK TO BYLO TRAPNÝ…“ /// Vlastně jsem to od Lloyda a Harryho čekal. Překvapivě přiznávám, že některý nápady ze mě vyloudily úsměv, páč voni se trapácky nepitvořej, - jen jsou prostě debilové. Ani příběh neprudí. Pravda, ani nemá čím, takže po ¾ hodině zjišťuju, že to je ta správná doba a hranice, po kterou su schopnej poslouchat (a koukat se) na dva idioty. Samozřejmě profesionální čest mi velí vydržet, a tak držím. Postupně se to stává stále náročnější a opravdu obdivuju ty silný nátury, který si to užijou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkají mi princezna Tupajzna. 2.) Potřebuju ukojit touhu po blbejch a debilních fórech. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Pri scéne, kedy je kapitán Lippincott (Rob Riggle) zamaskovaný za predajný automat, neboli použité žiadne CGI efekty. Trvalo 6 hodín, pokým ho maskéri namaľovali presne podľa vzoru automatu. (Da_reba)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama