Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (67)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v jedničce, jenom ještě více epizodněji. Kolísá nikoliv úroveň jednotlivých minipříběhů, ale jednotlivých scének v příbězích. Oceňuji, že vše je volně spojenou a tvůrci si docela dali práci s detaily. V jednom místě jsem se ale zasmál opravdu od srdce, to se jedničce nepovedlo. Opět první dabing (Postránecký, Zavřel). ()

choze 

všechny recenze uživatele

Titáni italské komedie Pozzetto (NÁSTRAHY VELKOMĚSTA) a Villaggio (série s Fantozzim) pohromadě v jednom filmu! Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. Jedničku a dvojku jsme jako děcka sjížděli furt dokola, ale silně pochybuju, že by mě to bavilo i dneska. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nevídaná směs ultratrapnosti a nevtipnosti podáváná bezostyšně dvojící komiků, kteří jsou už dávno za zenitem. To, co v jedničce občas zafungovalo, ale nikoliv vtipně, je tady prezentováno tak tupě polopatickou formou, že i pouhé uklouznutí na banánové slupce v grotesce, je proti tomuhle extra třída. Absolutně nesouvislý děj připomínající improvizační cvičení dvou komiků, kteří to stále nechtějí zabalit, je naprosto k nevydržení. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Druhý (a nemenej dobrý) diel komediálnych scénok talianskej dvojice, oproti ktorým sú Pat a Mat zo seriálu "A je to..." totálne neviniatka. Všade, kde sa títo dvaja úxyly objavia, nastáva znovu totálna deštrukcia, zmätok a ujmy na zdraví všetkých zúčastnených. Jasné, že Paolo a Renato zase nebudú mať ani šajnu, prečo je tomu tak... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled sice slabší, na druhou stranu některé scénky bych pomalu pasoval mezi top parodie akčních filmů. Takoví policajti na úvod, nebo v půlce cizinecká legie - to jsou fakt top zářezy a patří k tomu nejlepšímu, co jde u dvojky Villagio-Pozzeto vidět. Každopádně stějně jako jedničku, tak i tenhle druhý díl bych si zfleku dal za pár měsíců klidně znovu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama