Reklama

Reklama

Řemeslo má zlaté dno. Ovšem jen v případě, že ho člověk umí. To se však o dvojici Paolo Villaggio a Renato Pozzeto rozhodně říct nedá. Vrhají se do práce s těmi nejlepšími úmysly, ale všude, kam vlezou, nadělají spoušť. Mají totiž obě ruce levé! Jako údržbáři v kostele moc úspěchu nemají. Jako automechanici na benzínové pumpě zničí několik aut a raději sami odcházejí. Zkoušejí také prodávat vysavače po domech. V jednom hotelu udělají takovou škodu, že tu musí rok pracovat zadarmo. Otevřou si dokonce pohřební ústav, ale po ztracení nebožtíka a zmlácení vdovy to vzdají. Nakonec dostanou nabídku pracovat jako dvojníci, netuší však, že jim jde o život. Jako vždy, když se člověk zaplete s mafií. Ještě, že jejich anděl strážný nad nimi bdí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (127)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

,, Máme i obyčejnější rakve a můžeme poslat pryč i sbor, pokud teda chcete obřad levněji, jen musíte se smířit s tím že to takhle bude velmi smutný pohřeb,, Víme jaký typ humoru provozuje Villaggio, nemusí to sedět každému, -moc ani mě neosloví - ale má filmy kde těch nápadů jsou mraky. Třeba tady. ()

TICHOPAN 

všechny recenze uživatele

Dobrá odreakce od vší vážnosti - když jsem jsem zřel vzlétnuvšího velebníčka plus anální zvonkohru jednoho z těch dobrotivých chlapíků na můj výraz strnul v křečovitou grimasu kterou kdyby spatřil Freddy Krueger svým okem jasným jistě by si znečistil spodní textil a o následných zvukových projevech které vystřídaly ono prvotní sípání nemluvě... ()

Reklama

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

3* z nostalgie k dvojici Villaggio & Pozzetto, ale rozhodně kvalitnější než Kameňák. I když ve všech třech dílech vidět několikrát ten stále stejný gag (v různých formách) tj. násilné zasunutí dlouhého předmětu do konečníku nemusí být pro každého... Moc se mi líbila scéna, kdy ti dva sedí na pláži, začne pršet a hrán Only You od Elvise. Hlavně mimika Villaggia prostě nemá chybu... :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to ze všech tří dílů asi ten nejkoukatelnější, ale směs trapných, naivních a hlavně nesměšných vtipů je tak žalostná, že i dva zkušení komici Villagio a Pozzeto se hodně herecky opakují. Chybí nějaký nosný příběh a epizodní kanonáda těch nejobyčejnějších vtípků je tak prvoplánová až se divák lajk diví a odborná kritika žasne nad tupostí dvou pánů pitvořících se před kamerou. Nechápu tak vysoké hodnocení. Super filmy tady mají sotva 50% a jak tomuhle škváru někdo může napálit plný počet hvězdiček to je záhada. Fakt úděsná komedie. 20% ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Mam opravdu rad Paola Villagga, tak jsem se docela tesil i na tuhle komedii, ale to, co se prede mnou zacalo na obrazovce odvijet me naprosto zdesilo, hrozny dabing, herecke vykony, jake nepatri ani do ochotnickeho divadla (ty dovedla k "dokonalosti" nervozni nevesta, ktera me po celou dobu co byla na platne rozcilovala takrka k nepricetnosti), temer naprosta absence vtipu (az na par scen), spise trapne, nez vtipne. Divat se na tenhle film bylo jedno velke utrpeni, a tak se po dlouhe dobe zase objevil film, ktery jsem vypl driv, nez skoncil (coz delam opravdu jen v tech nejnutnejsich pripadech). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu hraje též Pierfrancesco Villaggio, syn Paola Villaggia, který ztvárnil postavu stoupence klanu z Marseillaise. (Diego75)

Reklama

Reklama