Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 1

(série)
USA, (2013–2014), 15 h 39 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Erin Way, Daniel Zovatto, Bill Paxton, Sarayu Blue (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Tajná agentura S.H.I.E.L.D. se stará o mimozemské hrozby, jenž ohrožují naší Zemi. Po bitvě o New Yorku se situace zkomplikovala. Proto byl sestaven tým pod vedením agenta Coulsona. Společně zabraňují těmto hrozbám. Jenže ne všechna tajemství chceme vědět... (Varan)

Zajímavosti (82)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Přínos (2013) (epizoda) (S01E03)

  • Quinn v jednej scéne vymenuje všetky organizácie, pred ktorými sa na Malte skrýva, pretože tam uvedené organizácie nemajú žiadnu moc. Uvádza tiež EÚ. Malta je (prinajmenšom v našej realite) súčasťou EÚ. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Výboj (2013) (epizoda) (S01E06)

  • Keď Simmonsová (Elizabeth Henstridge) ukáže Coulsonovi (Clark Gregg) mozgové bunky, zjavne im chýbajú axóny / dendrity, čo sú vetvy z bunkových stien, vďaka ktorým je neurón ľahko identifikovateľný. Mozgové bunky zvyčajne používajú tieto vetvy na výrobu malých elektrických impulzov. Zobrazené bunky vyzerajú ako červené krvinky. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Vlak (2014) (epizoda) (S01E13)

  • Vlak jazdí na severovýchode Talianska z Verony do Záhrebu (Chorvátsko), ale z tejto trasy nie je možné vidieť „Tre Cime di Lavaredo“, pretože sú hlboko v Alpách neďaleko Cortiny d'Ampezzo. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Nic osobního (2014) (epizoda) (S01E20)

  • Plukovník Talbott, dôstojník letectva, označuje svoje jednotky letectva za „vojakov“. Toto je termín pre armádu; správne sú to „letci“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama