Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako konkurečné Scary Movie 5. Od moderných paródií neočakávam nič dobré a možno práve preto ma Pár nenormalních aktivit prekvapilo. Wayansove grimasy mi ku koncu už síce liezli na nervy, no väčšinou to bola fakt celkom zábava. A farár v podaní Cedrica the Entertainera dokonalý. Uletené, svojské, občas trápne ale určite kvalitnejšie ako by ste čakali. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová záležitost, ke které se ale člověk vracet asi moc nebude. Pár scén je výtečných, ostatní průměrné až slabé, či trapné. Humorem je to typická americká teen komedie, která mě osobně moc nebere, ale zase neuráží. Pobavilo mě ale místy humorné poukázání na hororová klišé a neduhy. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám jméno Marlona Wayanse podezřelé, tak asi víte, s čím tady máte tu čest. On je prostě blázen, neštítí se vůbec ničeho a přestože někdy (často) jeho fórky přecházejí v ryzí trapnost, nelze mu upřít, že vás minimálně párkrát fakt rozesměje, pokud vám teda nevadí “trochu“ toho fekálního, přisprostlého a vůbec vidláckého humoru. Haunted House pokračuje v nastoleném trendu, přesto jsem se musel zase gebit jako blázen a to hlavně v první, našláplé polovině. V té druhé tempo a kadence hlášek sice mírně opadne a konec tak budí dojem natahovaného, ale v rámci současných parodií je to pořád nadprůměr. Přesně takhle mělo vypadat páté Scary Movie. A když už píšu o Scary Movie, tak Haunted House je Wayansovou nejlepší parodií od dob právě první části této série. Ono vůbec Haunted House působí, jako kdyby bylo natočené někdy kolem roku 2000, absentující na všechny soudobé popkulturní odkazy- což jen a jen kvituju. Marlon nezklamal, člověk se tlemí už jen při pohledu na jeho ksicht :-) A přiteplenej senzibil je neskutečnej ďábel :D ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Haunted House neni tak beznadějný, jak to dle mnoha ohlasů vypadá. Jeho problém je zejména v tom, že je to víc černošská komedie než hororová parodie. Vůbec tomu ještě nepomáhá fakt, že všechny fóry ve filmu jsou ty první možné reakce, které by někoho na danou situaci napadli a proto sem měl po celou stopáž pocit, že se dívám na Improshow nebo něco podobného. Zejména díky tomu, že ty nejvtipnější scény neměly s žádným hororem nic společnýho. Že by většina lidí po tomhle radši viděla Marlona Wayanse, jak jim sklízí bavlnu je jejich problém. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)

Reklama

Reklama