Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (393)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Americane jiz ztratili schopnost zapinat vypinac sve mozkovny, ktera se uz tak dost smrstuje a stale se placaji do kolen, kdyz se cernoch vysere v obyvaku na zem, kdyz si prdne pod perinou, nebo kdyz onoho fekalniho cernocha osuka duch. Sex a fekalie je stale druh humoru, u ktereho se bavi cela americka rodinka, ktera stihla poblaznit uz pulku Evropy. Zajimave na tom ovsem je, ze kdyz se takova vec stane i lidem v jejich okoli, ktere ani neznaji, nikdo se tomu nezasmeje a vsichni se pohorsi! A ja se ptam, kde se Vam to kurva pomotalo? ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová záležitost, ke které se ale člověk vracet asi moc nebude. Pár scén je výtečných, ostatní průměrné až slabé, či trapné. Humorem je to typická americká teen komedie, která mě osobně moc nebere, ale zase neuráží. Pobavilo mě ale místy humorné poukázání na hororová klišé a neduhy. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zamrzí promarněná šance, protože hlavně v první půlhodině je tahle parodie docela dobrá. Marlon Wayans, ač se to nezná, tak umí hrát hodně kvalitně. Nikdy bych neřekl že mě nějaká prdící scéna ve filmu příjde vtipná. Tady se to povedlo. Rovněž potěší přítomnost Nicka Swarsona jako homosexuálního psychotika. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $40,041,683Tržby Celosvetovo $59,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,913,920 //počet predaných kusov 83,250Tržby za predaj DVD v USA $5,827,937 //počet predaných kusov 321,552║ len a len humusárska trapošina, ktorá miestami dokáže nudiť rovnako ako parodovaný film a kde na jeden vydarenejší gag príde desať otravných žváchancov, strata času /10%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)

Reklama

Reklama