Reklama

Reklama

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (273)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Wall Street je casino, kde hrají s Vašimi penězi." Proto plně důvěřuju kapitálovému trhu a až budu mít touhu udělat ze svých miliard obyčejné milióny, tak začnu obchodovat s akciemi. Zatím mám alespoň čtyři z pěti pohromadě, takže dle mluvy Lee Gatese neztrácím kontrolu nad svým svěračem a nabídkám bank na to, aby si mohly s mým kapitálem zahrát na burze, zasílám fotky se zdviženým prostředníčkem. Jenže Kyle nechal se svými penězi pracovat "odborníky", kteří mu z peněz vyrobili velké NIC a tak se nedivme, že si šel do televize užít svých pár minut slávy s pistoli a výbušninou. A mě to hodně bavilo, protože jsem tvor hravý a tak jsem si užil to hledání peněz zakutálených do švýcarských, jihoafrických či kdovíjakých dolů. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Clooney a Roberts jsou pro mne už uhaslé hvězdy a tenhle průměrný ekonomický Thriller tedy nedokážou sami urvat. Star Power hold vypršela. Film není příliš napínavý, poněvadž hlavní záporák nedisponuje velkým nebezpečím teda alespoň na mě nepůsobil nebezpečně, neměl jsem z něj strach, nechoval se inteligentně což dost kazí divácký zážitek. Finále docela ušlo, ale pořád mám z filmu dojem, že kdyby jej režíroval chlap, tak se dočkáme i násilí či hutnější atmosféry, tedy i lepší divácký zážitek. Zhlédnout se však dalo, nudit jsem se nestihl. 55% ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jodie Foster už pred zločincami nie raz utekala a očividne už ju to nebaví, keďže tento krát sedí za kamerou. A nutno podotknúť, že práve atmosféra a stupňujúce finále sa jej podarilo. Clooney a Julia Roberts nie raz hrali bok po boku a znova sa potvrdzuje, že im to spolu ide. Za zmienku stojí aj fajn hudba. Obľúbený soundtrack: Triple Buy, Global Players. 80% - 4* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že se to odehrává na malém prostoru, že to je v první řadě film, který chce diváka zaujmout a také ho pobavit, ale ve druhé řadě je to film, který ukazuje, jaké jsou ve společnosti problémy. Je to ukázáno dost naivně a prvoplánově, ale pak zde padnou slova, která jsou děsivě pravdivá: "A co mi můžete? Co jsem vlastně udělal protizákonného?" ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Krásnej příklad toho, jak se z hovna dá vymodelovat pořádnej válec! A je to samozřejmě hrozně moc o skvělých hereckých výkonech, který díry ve scénáři dokonale slepujou a dodávají fláku patřičný tempo a napětí. A zde to prostě vše do puntíku plnil a lepil mistr Clooney! Milý překvapení. Je málo takhle originálních kvalitních bijáků, přitom tak jednoduše s lehkostí natočených. 90% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Scénář k filmu figuroval v roce 2014 na černé listině nejpovedenějších nezrealizovaných scénářů. (filmsim)
  • Když jeden z členů štábu hledá na internetu význam slova „Mambo“, výsledky mu zobrazí „Mambo Italiano“ – píseň, kterou nazpívala teta George Clooneyho (Lee), Rosemary Clooney. (HellFire)

Reklama

Reklama