Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (362)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jinýho. Nápad dobrý, ale nedokázalo se ho přetavit v zábavnou komedii. Film vám sice občas přecejenom vykouzlí úsměv na tváři, ale povětšinou jen budete čučet na nicneříkající záběry týpka z masny. Vaughn to už letos jednou zkoušel s Owen Wilsonem, kde jim to sedlo líp. Delivery man je pro mě důkaz, že samotný Vince celovečerák neutáhne, a to i z toho důvodu, že Cobie Smulders mu není k ruce tolik, jak by se asi po trailerech zdálo (což je ale normálka,marketing prostě ví jak lidi později zklamat)...60%...[29.12.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chlapík dříve často daroval sperma a teď najednou zjišťuje, že má celkem 533 dětí, kdy čtvrtina z nich chce vědět, kdo je jejich otcem. No, jako nápad to zní dobře, jenže pak je tu provedení v čele s Vincem Vaughnem, který už rezignoval na jakékoli herectví a prostě je sám sebou, což je v každém filmu. Tím více se stává nesnesitelným. Bohužel. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem křížencem El Masturbátora s El Sperminátorem, akorát jsem místo astronomického výdělku vždy musel investovat do papírových kapesníků. Jsem si tedy jist, že nejsem otcem několika stovek dětí. Spíš bych jím tedy neměl být. A možná jím jsem, ale to je jedno, protože mou šišatou hlavu nikdy nepoznají. Zkrátka nejsem zastáncem velkých rodin a raději mám svůj klid. To však neznamená, že bych se nedokázal bavit u filmu o potomcích stříkajícího Hřebce, ale na můj vkus tu zábavu příliš často rušily americké propagandistické útoky rodinných hodnot a vůči těm jsem stejně netečný jako děti k frekvenci otcova hlasu. ()

Carth 

všechny recenze uživatele

První, co tenhle film sráží, je naprosto retardovanej překlad názvu. Za druhý - na to, jak je prvotní zápletka absurdní, tak je zpracovaná civilně a bez trapnohumoru (a že si o to ale hodně říká), bohužel ale dost povrchně. No a za třetí je to posledních cca 20 minut. Daleko míň komedie, než by se podle názvu, nebo obsazení zdálo, ale je to milý, odsejpá to a jít to víc do hloubky, bylo by to naprosto super. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Od dnešních komedií je složité něco očekávat. Od The Delivery Man jsem podle obsahu čekal něco krapet jiného, ve výsledku to sice poměrně překvapilo. Stmelení více než pětistovky "sourozenců" bylo příjemné, ale tak nějak mi v poslední době přijde, jako by Vaughn ztrácel na síle a jeho poslední role jsou takovou snahou zapálit mokré sirky. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)
  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v novembri 2012 v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama