Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 2

Recenze (362)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po Googlu útočí pro změnu Starbucks, opět s Vaughnem, už bez Wilsona... a tentokrát aspoň čas od času i na tu bránici. Dokud nepřijde nějakej soukromej ovocnář s krachujícim Apple Storem, lze to asi stále považovat za "objednanou zábavu" v mezích únosnosti. Btw zkoušel někdo ty děcka vůbec spočítat? A proč ty dluhy jednoduše nesplatil druhou várkou? Však jestli to je 533 nebo 1066 harantů, to už člověk snad ani nepozná, hm? ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Čilý to chlapec. 533 dětí je docela úroda, ale co teď, když ho všichni chtějí poznat? Já být Davidem, tak udělám asi to samé, už jenom z důvodů, že já jsem hrozná zvědavka. Milý, ale i chvílemi smutný film. David měl srdce dobráka i přes ty jeho průšvihy. A Vince málokdy zklame, takže z mé strany je spokojenost namístě. Ruleta 2018 ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, kdy se většího omylu než tvůrci dopustí distributor, který film naprosto zazdí idiotským názvem… Každý komu jsem říkal, na čem jsem byl v kině, se mě ptal, jestli to bylo porno… The Delivery Man je z těch snímků, který si nezaslouží méně než tři hvězdy a těžko budou získávat více jak čtyři. Celý se drží v nadsázce a nemá ambice jít kdovíjak do hloubky, jen se tak klouzá po povrchu a vybírá si záměrně jen některé epizody, aby tu pobavil, tu dojal diváka. To se docela daří, alespoň na mě tohle nenucené dílko fungovalo a především proto, že mě nijak nerozčílilo, neznechutilo nebo nepohoršilo nejapnými trapasy, přikloním se k vyššímu hodnocení. Konečně i díky tomu, že Vince Vaughn není otravný jako ve Stážistech (netlačí svůj projev do žádné pózy a hraje tak mnohem civilněji) a Cobie Smulders to jako nastávající mamince fakt sluší. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughna v poměrně inteligentní rodinné komedii se sklony k sentimentalismu bych zrovna nečekal. Originál neznám, ale remake mě pobavil, místy i lehce dojal a překvapivě vzhledem k tématice se vyhl nechutnému či sexistickému humoru, což je pro jednou hodně fajn změna. Film je tedy vhodný i pro mladší diváky. Faktem ale je, že (tradičně debilní) český název může být hodně závádějící, takže pochybuju, zda rodiče dovolí své ratolesti mrknout na film se slovem "sperma" v názvu. Samotný příběh, ač v základu idealistický a těžko reálný, je prezentován hodně uvěřitelně a lidsky. A pro tento typ filmu já mám prostě slabost. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Prosím vás, takýto snímok sa predsa v žiadnom prípade nedá hodnotiť ani z umeleckého a ani intelektuálneho hľadiska. Je to Holywood a je tak trochu aj citovo vydierajúci a možno nejaké to promile v mojom obehu v momentálnej chvíli ovplyvňuje moje hodnotenie, ale proste mu napálim tie 4*. Stranou všetky klišé, myslím si , že mať tak obrovskú rodinu a byť obklopený ľuďmi z ktorých, keby len tretine na vás záležalo, by bolo niečo nádherné.. Verte tomu ak vám to píše jedináčik :) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)
  • Pracovným označením filmu bol názov Starbuck. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama