Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Když jsem v pátečním televizním programu uviděl název filmu, rozhodně mě nijak nelákal, neměl jsem chuť na nějakou bláznivinu. Nicméně program byl tak bídný, že jsem nakonec u tohoto filmu skončil. Naštěstí se ukázalo, že film oplývá celkem ucházejícím dějem, který častěji než na crazy strunu, brnká na strunu dojemnou. Příběh byl vyprávěn pohodovým tempem a v příjemné atmosféře, postavy se chovaly celkem logicky a občas jsem se zasmál. Váhal jsem mezi 4 a 3 hvězdičkami, nakonec jsem zvolil 3, které ale znamenají 3,5. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chlapík dříve často daroval sperma a teď najednou zjišťuje, že má celkem 533 dětí, kdy čtvrtina z nich chce vědět, kdo je jejich otcem. No, jako nápad to zní dobře, jenže pak je tu provedení v čele s Vincem Vaughnem, který už rezignoval na jakékoli herectví a prostě je sám sebou, což je v každém filmu. Tím více se stává nesnesitelným. Bohužel. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Komedie? To bych ani neřekl. Ano, Vince Vaughn je komediální herec, ale tohle bylo jednoznačně drama s pár úsměvnými momenty. Nemůžeme ale hned film označovat za komedii. Delivery man je zejména v českém znění dobře koukatelný snímek, který celkem zabaví. Bohužel některých dlouhých nudných pasáží, pak film ztrácel na tempu a zábavnosti. 69% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $30,664,106Tržby Celosvetovo $49,984,696Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,883Tržby za predaj DVD v USA $4,832,541║ na americkú komédiu roztomilo podarené a hlavne keď ide o taký námet, ktorý by si pýtal hromadu sprostých narážok, nakoniec decentne podané, kde Vince Vaughn má úlohu ušitú na telo, kde každý vtip má čosi do seba a nestriela zbytočne od pásu, dokonca sa to obtrie aj o emócie, milé prekvapenie, film pri ktorom troška názov film zavádza /videl v kine: 70%/ ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughna mám rád. Je to takový sympaťák, který mě dokáže rozesmát mnohdy jen tím, že tam prostě je. Samozřejmě záleží na tom, jak je film napsán a natočen. V tomhle případě jsem se vším spokojen. Film rozhodně se zajímavých příběhem a zápletkou. Humorných scének s počtem, který by se dal nazvat nadprůměrným. Takový neškodný zabiják času, který vám ještě mimo to zabití ten čas zpříjemní. Filmy, jako je Delivery Man nebudou nikdy nějak extra hodnocené, ale jsou to příznačné díla americké filmové tvorby. 65% + Cobie Smulders = 70%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)

Reklama

Reklama