Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Valentine se svezl na vlně teenagerských vyvražďovaček, kterou započaly série Vřískot, Tajemství loňského léta a Temná legenda. Horor pro patnáctileté dívky, které ocení pro ně zajímavé obsazení (David Boreanaz ze seriálů Angel a Sběratelé kostí nebo romantička Katherine Heigl z komedií Zbouchnutá nebo 27 šatů), pro mě osobně však byla nejvíc vítanou osobou Denise Richards v plavkách. Jinak šeď a nuda. Spíš dávám přednost nadupanému soundtracku od Dona Davise (Matrix), kde vystupují třeba Deftones, Marilyn Manson, Rob Zombie, Disturbed a v neposlední řadě i mimořádně atmosférický song "Breed" od dnes už neexistujících Snake River Conspiracy, který zazní při závěrečných titulcích. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak typické. Nejhezší postavu sejmou jako první a pak už to jede jako na drátkách, nuda, nelogičnost, kecy, předhazování Denise Richards před kameru (kdyby měla alespoň o deset kilo více, tak bych to i ocenil), neoriginálnost a hrozně hloupá maska vraha. Druhá (třetí?) vlna slasheru mě nechala naprosto chladným a tohle je přesně ukázka toho, proč. Nemá to napětí, atmosféru (pravda, u první vraždy to trochu bylo), z žánrového hlediska je to nudné. Pokud už, tak mě bavily převážně scény, které se zápletkou nebo žánrem neměly nic moc společného. Štestí, že se Jamie Blanks později polepšil. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE, THEY'LL NEED DENTAL RECORDS TO IDENTIFY YOU!" --------------------- Popravde "komentár" písať ani nechcem, nemám o čom, chcel som si však uložiť hlášku vyššie, aby som neskôr v budúcne vedel, v ktorej srágorine sa objavila. Prvých desať minút som sa ale dosť bavil, keďže som si nepozrel na ČSFD poradie obsadených hercov, bol som celý čas v tom, že tu budeme mať horor s Katkou v hl. roli, hovoril som si sám pre Seba niečo v štýle: "Mmm, tak toto tu ešte nebolo, pani doktorka Heiglová v slasheri, poďme na to teda," len aby som bol o chvíľku sklamaný, že pravda je niekde úplne inde. Každopádne, Valentín nedopadol najhoršie, klasická vyvražďovačka ponúkajúca len to, čo ponúknuť dokáže – plejádu dievčat, ktorých postupne ubúda, pokusy o kreatívne smrti a jedného priečnika, ktorý nezvládol život. Takže tak. A teraz ma ospravedlňte, idem prekutrať filmografiu Charlieho ženy a pani doktorky, možno voľačo zaujímavé nájdem. ----------- (8x "som" v jednom komente, asi nový rekord) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri tomto titule som presne vedel do čoho idem, takže sa tu nebudem pohoršovať nad plytkým príbehom s klišé zakončením. Nič iné som ani nečakal. Tento snímok je neskrývanou kópiou posledných častí horrorovej série "Halloween". Dokonca aj vrah má podobné črty a vystupovanie ako Michael Myerse. V podstate sa jedná o celkom podarený teenagerský slasher horror. Zaregistroval som v ňom osem nápaditých vrážd, zhruba na každých 10 minút jednu. Režia, kamera, herci, hudba... to všetko je na prijateľnej úrovni. "Valentine" je taký neznačkový "Halloween". ** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)
  • V úvodu filmu jde jedna z hrdinek na večeři s Jasonem, což je odkaz na postavu z filmové série Pátek třináctého. (Ghostface2)
  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)

Reklama

Reklama