Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

PKD 

všechny recenze uživatele

Ideální na Valentýna, pro ty blázny, co věří na tu mystifikaci co se zove lááááska, haha. Je žůžo, že jsou horory, které si můžete tématicky pustiti na ten který svátek. Včetně vánoc.:) Ano správně. Tento komentář je samoz. k ničemu, páč není negativistický. Pochopitelně. Jaká je asi předloha? ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma, nudné teenagerské horrorové prvky, rádoby překvapivá vyústění, trošku pitomý a zapomnětlivý scénář. Spoustu lidí právě tohle baví... nebo možná ta záplava okrasných tvářiček v čele s Denise Richards, u které se přimlouvám k herectví bez veškerých šatů. Možná by to bylo o kousek, zív, zajímavější... 20% ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE, THEY'LL NEED DENTAL RECORDS TO IDENTIFY YOU!" --------------------- Popravde "komentár" písať ani nechcem, nemám o čom, chcel som si však uložiť hlášku vyššie, aby som neskôr v budúcne vedel, v ktorej srágorine sa objavila. Prvých desať minút som sa ale dosť bavil, keďže som si nepozrel na ČSFD poradie obsadených hercov, bol som celý čas v tom, že tu budeme mať horor s Katkou v hl. roli, hovoril som si sám pre Seba niečo v štýle: "Mmm, tak toto tu ešte nebolo, pani doktorka Heiglová v slasheri, poďme na to teda," len aby som bol o chvíľku sklamaný, že pravda je niekde úplne inde. Každopádne, Valentín nedopadol najhoršie, klasická vyvražďovačka ponúkajúca len to, čo ponúknuť dokáže – plejádu dievčat, ktorých postupne ubúda, pokusy o kreatívne smrti a jedného priečnika, ktorý nezvládol život. Takže tak. A teraz ma ospravedlňte, idem prekutrať filmografiu Charlieho ženy a pani doktorky, možno voľačo zaujímavé nájdem. ----------- (8x "som" v jednom komente, asi nový rekord) ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu (!!!!!!!!) smysl tohoto hororu. Přece během sledování by měl mít divák starch o hlavní hrdiny, cítit s nimi napětí. Co to je ale za horor, když se úplně třesu na to, aby už vrah některou z těch protivných kraviček sejmul? A každý takový "úspěšný zásah" komentuji slovy: "tak ti patří!" Mnou to určitě nebude (viz Hory mají oči). ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

To průměrné hodnocení moc nechápu. I když se nejedná o žádný áčkový film, svou atmosféru má. Především mu nelze upřít do dllllooooouuuuuuhhhéééééé čekání na to, až se něco stane. A vy pořád tajíte dech. A ono se nic neděje. A pak to najednou přijde. Tohle jsem aspoň pociťoval já. Námět je sice několikrát obehraný, ale tady se zase schovává za nešťastným dospíváním ve škole a za nešťastnou láskou. I když Vřískot je Vřískot, tohle aspoň mělo nějaký smysl. Hlavně v dnešní době moderní techniky se pachatel může schovat za cokoliv. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)

Reklama

Reklama