Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra. Akta X. Věc. Zima. Foster (, která z nějakého důležitého scénáristického důvodu neposlouchá Beatles). CGI sobi. Jinak těsně pod dokonalým dojmem - nevytlačili mi z hlavy, že to působí až příliš televizně, v tom je tma vždycky dobrý přítel k úsporám. Zápletka dobrá, mrazivo, těšení na další díly. Vytanulo na mysli: Wind River, Purpurové řeky, The X-Files, Insomnia, což je vlastně dobrá společnost. ()

Lima 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je snad blbej vtip, ne? Od geniální Fukunagovy první série s Woodym a Matthewem sešup až do bahna (sněhu), s Jodie Foster, která svým civilním výkonem je tu jediným uvěřitelným prvkem v tomhle bordelu. I sebehloupější rakouský kriminálky, které v dopoledních časech vysílá Prima, dávají větší smysl. Je to úplně zmatený, scény na sebe nenavazují, uvádí to do příběhu spoustu postav, ale nic z toho neplyne a někdy to sklouzává až do sebeshazovačné parodie. A se strašným písňovým soundtrackem. Mystično mám rád, dokonce by mi nevadilo i v téhle sérii, která se vždycky držela při zemi, ale tady není čeho se chytit, byť s vědomím, že jde teprve o první uvozující díl. 2* dávám z milosti, nebo z důvodu, že to vypadá filmově, ale „šikulka“ Issa Lopéz asi pomalu poputuje na můj blacklist. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velké “meeh”, než příjemné překvapení, natož skvělej zážitek. Snad to bude opravdu lepší a lepší, jak slibují recenze. Jestli se to totiž ponese v téhle cheezy wannabe “paranormal” atmosféře, s nechtěně vtipnýma momentama ( týpek Travis - zjevení tančící ve sněhu - wannabe Lynch ), digitálníma zvířatama, které vás propleskají hned ze startu (!) a silnýma ženskýma vedle natvrdlejch chlapů, tak potěš zrmzlý koště. S odřenýma ušima tři… 55%. ()

nuG6et 

všechny recenze uživatele

Na první díl žádná velká očekávání, ale proč se dívám na detektivní seriál, kde se žádné vyšetřování téměř nekoná? Místo toho se řeší několik let starý případ na základě nalezeného jazyku a nějaké seznamování s postavami. Když taky zmizí banda vědců z mezinárodního výzkumného střediska, tak se ani neluskne prstem a nakonec část z nich najde stará babča díky tančícímu duchovi uprostřed ničeho. Nikomu toto chování nevěřím a hned v první epizodě se musí samozřejmě vyskytovat rasové problémy/narážky, silné ženské postavy na úkor "blbých" mužů, nepotřebné CGI a nevkusná moderní hudba, která vůbec nesedí atmosféře zatemněné Aljašky. Zatím velmi slabé. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Zatím pro mě nepřiznaný spin-off seriálu Walking Dead (v hlavní roli zombice). Jinak bych rád pochválil HBO zato, že financuje projekty diletantů bez ohledu nato, zda jsou talentovaní či nikoliv (ano, Bé je správně), protože jednou jim to určitě vyjde. Naštěstí díky svému původu a vlastnictví vagíny má tvůrkyně cenu Tony jistou. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama