Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (70)

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Spojení „mrazivá krimi“ jsme až do příchodu nové řady Temného případu zjevně všichni používali špatně. Fenomenální nástup, snové obsazení, prvotřídní soundtrack, lehce hororová/mystery atmosféra, dechberoucí vizuály spojené s do noci ponořenou Aljaškou a hromada otázek, tady je zkrátka zase všechno správně, a aniž bych spoileroval další epizody, je to postupně čím dál tím lepší. Dávám všechny - i ty umrzlé - palce nahoru. 10/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po predoslych troch vybornych policajnych partakoch v prvych troch seriach tu mame roznorodu zensku policajnu dvojku. Vybornu, utlu a starnucu Jodie Foster (hura :) ) a "tribal alfa-amazonku", Kali Reis. Moze to fungovat. Za najatraktivnejsie vsak pokladam vzdialene mestecko na polarnom kruhu a zacinajucu polarnu noc. Ked k tomu zacne ludom "preskakovat", je dobre "cesto zamiesene". Kto, okrem mna mal este silne deja vu v uvodnych minutach na expedicnej stanici - kricalo to vo mne "The Thing". :D Zatial spokojnost. 70% ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně super úvod se spoustou informací, kde se skvěle pracuje s pomalým odkrýváním vztahů mezi jednotlivýma postavama. Protože se zdá, že současný případ má nejspíš spojitost právě s minulostí. V kombinaci s atmosférou, která je fakt top a místem, kde se to celé odehrává, sníh a zima je vždycky lepší než sluníčko a teplo...takže skvělá kombinace. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra. Akta X. Věc. Zima. Foster (, která z nějakého důležitého scénáristického důvodu neposlouchá Beatles). CGI sobi. Jinak těsně pod dokonalým dojmem - nevytlačili mi z hlavy, že to působí až příliš televizně, v tom je tma vždycky dobrý přítel k úsporám. Zápletka dobrá, mrazivo, těšení na další díly. Vytanulo na mysli: Wind River, Purpurové řeky, The X-Files, Insomnia, což je vlastně dobrá společnost. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím velké “meeh”, než příjemné překvapení, natož skvělej zážitek. Snad to bude opravdu lepší a lepší, jak slibují recenze. Jestli se to totiž ponese v téhle cheezy wannabe “paranormal” atmosféře, s nechtěně vtipnýma momentama ( týpek Travis - zjevení tančící ve sněhu - wannabe Lynch ), digitálníma zvířatama, které vás propleskají hned ze startu (!) a silnýma ženskýma vedle natvrdlejch chlapů, tak potěš zrmzlý koště. S odřenýma ušima tři… 55%. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama