Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pravda o Tsalal a Annie se začíná rozplétat a Danversová i Navarrová čelí démonům ze své minulosti. (HBO Max)

Recenze (34)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You must finish, what you've started.....to close the DOOR." Atmosfericke a k zaveru az poeticke zakoncenie serie. Kriminalna linia bola prekvapiva. Ale ked uz mi uz uz do oci bilo popieranie zakonov termodynamiky :) resp. len vysokych mrazov, tak som sa naladil na spominanu pribehovu a mystery liniu, ktora sa mi naopak pacila. Stvrta seria sa rozhodne vymyka vaznejsiemu duchu predoslych troch. Som velmi rad, ze som Jodie videl v tomto kusku a zaver sa mi, svojou napaditostou, celkom pozdaval. ()

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl série a byl to ten nejhorší a doslova nejdebilnější díl mini-série, jaký jsem měl "tu čest" kdy vidět. To opravdu bolelo, jak to bylo s prominutím debilní. Už od toho okamžiku, že dvě detektivky ve sněhové bouři, na kterou nejsou ani adekvátně oblečené, jedou prozkoumávat neznámé a nebezpečné jeskyně v ledovci bez jakéhokoli speleologického vybavení a jištění nebo alespoň lana a pořádných svítilen. Až po tu premisu, že geniální místní domorodí lidé (bílí ne, ti jsou zjevně v tom prostředí protřelejší :_) tam roky pijí zkaženou vodu z vrtů a kohoutků i když se jim všude kolem válí tuny panenského sněhu. A vědí to, protože proti tomu protestují, přesto tu zkaženou vodu pijí dál. Asi toho po předcích moc nepochytili. A navíc se tu nakonec i ukáže, že uklízečky mají asi tak o 300% víc detektivních vlohů, důvtipu a smyslů než všichni přítomní detektivové a detektivky. Ach jo, fakt... :) ()

Reklama

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty konverzace mezi vypatlanou a vypatlanějsí, to bylo teda peklo. Dutější slovní zásobu by jeden pohledal. Epizoda přinese jednu smysluplnou odpověď a hromadu vypatlaností (kde se vzalo, tu se vzalo, “girl power commando”!!!). Na to, že by jste dostali odpověď na vše, ale zapomeňte. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No.. rozhodovala jsem mezi třema a čtyřma, protože vztahy tam pořád převládají nad případem, kvůli kterýmu jsem si to primárně pustila a který mě fakt zajímal. Kdo, proč - nebylo vůbec překvapivý, tam to asi jinak být nemohlo. Každopádně je fascinující, kolik lidí popuzuje, že děj tu mají v rukou převážně ženy. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tohle měla být ta promyšlená a hutná vize o dvou vyšetřovatelkách, pohlcovaných temnotou a vymykajících se kontrole, tak já mám zítra rande s Gal Gadot. Temné ano, ale jenom proto, že probíhalo období polární noci. A hutná je tu tak možná nepříjemnost ústřední dvojice coolpřísnohrubodrsňovyšetřovatelek. Netuším, co tvůrce vedlo k tomu, předložit nám tak hraniční nátury. Potěší snad jen to, že se Jodie Foster (přitom obecně ji mám rád) „nedaleko“ Tsalalu konečně dostala do herecké polohy, která mi nevadila, a zároveň, že to celé – sice v mlze pachuti – doklopýtalo do finále víceméně na reálných základech (ano, včetně úsměvně nastoupivšího komanda původních a samozřejmě léta utlačovaných obyvatelek). Konečně můžu zase v klidu spát, protože už i ten uříznutý jazyk z výzkumného centra má svého majitele. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama