Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Jízda do pekel“ z mého pohledu nepřináší nic závratně zajímavého. Je to téma, které už bylo do roku 2001 docela dobře vytěženo, ať už snímkem „Duel“, nebo obdobně laděným a také velmi povedeným filmem „Stopař“. „Jízda do pekel“ má sice svůj drive a Leelee Sobieski rozhodně vždy zaujme, ale ani tak to není něco, co by měl drželo v napětí. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

**Oddechovka? Děláte si srandu? xD** Key, nebudu lhát - film jsem si pustila HLAVNĚ kvůli Walkerovi, kterého jako herce neskutečně miluji a ráda se podívam na jakýkoliv film, ve kterém hrál, i když to třeba není horor, ale *Walker v hororu?* To je pro mě jak sen :D A musím uznat, že rozhodně ani trochu nelituji, Joy Ride se stal jedním z mých oblíbených hororů/thrillerů. Vůbec, hodím sem 5*, není jediný důvod to nedat. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Příjemná a lehce originální oddechovka, která je víceméně obsazena ne až tak známými tvářemi, kteří se snaží víc než sympatickým způsobem udělat z pěkného thrilleru víc než pěkný thriller a docela se jim to i daří. Krásné budování napětí a strachu prošpikované tajemným hlasem z rádia vás udrží sledovat jízdu až do samého pekelného konce... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto je taká okatá tínedžerská variácia na DUEL, že to tvorcom nemôže mať za zlé ani Spielberg. V tomto prípade ale prekvapivo „tínedžerská“ nerovná sa „blbá“. Takže tu máme sympatické komorné herecké obsadenie (Walker, Zahn a Sobieskiová), napínavé scény, dobre maskovaný mizerný rozpočet a kvalitný (v rámci možností) scenár. Ak sa vám páčil STOPÁR alebo ÚNOS s Kurtom Russellom, budete sa baviť. Až nečakane poctivý psychologický hororový triler. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Taky jsem se smál, ale nevím, jestli to nebyl záměr. I když - napětí se nekonalo. Myslím, že to slovo teenagerský je velmi důležité, protože mě spíš než thriller zajímaly potencionální nuance v tom trojúhelníku. Na DVD má film víc možných konců, ale ubezpečuju vás, že tenhle je z nich nejlepší. Málem bych zapomněl - pěkná hudba Marca Beltramiho. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)
  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)

Reklama

Reklama