Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

tukomaster 

všechny recenze uživatele

Předělávka toho nejlepší od téhle cirkusácké skupiny. Některé skeče jsou lepší než ty původní. Pobavili tyranizující babky a závod debilů. Kvůli delší stopáži než jednotlivé díly seriálu se někdy vytrácí tempo. Doporučuju pokud možno vidět před seriálem. ......And Now for Something Completely Different- The Larch ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Mám rád takýto absurdný humor a preto som sa viackrát príjemne pobavil. Avšak nemám rád, keď humor prekročí istú hranicu, ktorá je nepochybne celkom subjektívna. Malo to za následok, že v niektorých chvíľach som sa nudil a občas mi vtipy pripadali trápne. Celkový smer či druh humoru však mimoriadne oceňujem. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud jste sledovali Létající cirkus, tak ty skeče všechny znáte a stopáž jednotlivých dílů seriálu byla této struktuře mnohem přiměřenější. Monty Python v celovečerní podobě potřebují příběh, na který svůj anarchisticky nezvladatelný humor navěsí. Naštěstí jim to došlo a následující filmy už byly lepší (70%). ()

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Monthy Pythoni mi učarovali a tohle obzvlášť. Klíč k jejich humoru se může zdát jednoduchý, ale věřím, že kdyby se o to pokusil někdo jiný, ani zdaleka by to nedopadlo tak dobře, jako v podání těchto skvostných pánů. Už úvodní "How to avoid being seen" je paráda a v tomto duchu celý film pokračuje. Monthy Pythoni jsou vždy stejní...a to je dobře! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, viděl jsem prvně něco od Pythonů a netušil, co čekat. A ze začátku jsem na to koukal a říkal si co to sakra je? Postpuně však první fórky rozleptávaly moji nedůvěry, začal jsem se smát a už jsem nepřestal. U závěrečného závodu hňupů sem se válel po zemi (nekecám, spadl jsem smíchy ze židle :-)) Ten film je prostě božííí, to se nedá říct jinak, je to opravdu "úplně něco jiného" EDIT 2023: I když je mi o 14 let víc a život už není taková zábava, jak když mi bylo 27, tohle je pořád perfektní. Animované scénky, předěly do kterých mluví policajt, diváci i Bůh, TV pořady, reklamy, scénky bez pointy i se smrtící pointou, absurdní, dementní, brutální i dneska nekorektní humor. Jak se ubránit banánu, myši či TV pořad vydírání :D Tohle je opravdu něco úplně jiného, než ty utahanosti co se na přelomu 60-70. let vydávaly za komedie, 5* zcela zasloužených. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama