Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok je vlastne kompilátom tých najlepších skečov z prvých dvoch sérii Monty Python seriálu. Ja osobne podobné filmy nemám rád, ale tu boli tie skeče krásne prepojené a nastrihané v podstate do jednej ucelenej dejovej linky skákajúcej z jednej témy do druhej. Samozrejme nechýbajú skeče o tom, ako byť nevidený, smiech ako zbraň hromadného ničenia, útoky starých dám či skeč o papagájovi. Odporúčam hlavne pre tých, ktorí nemajú čas pozerať každú jednu časť, tu uvidíte to najlepšie, a právom. Ja som sa bavil. 80 % ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava, která ale za původní televizní sérií v mnohém zaostává. Hodně skečů je zkrácených (Papoušek - v té kleci je navíc úplně jinej papoušek, Vraždící babičky, Vtip - zabiják), některý jsou trošku jinak nasnímaný a zabíraný z jiných úhlů kamery. Animace jsou vtipný a trhlý zároveň, přesto je to trošku nesourodý, chybí mi některý skeče (hlavně ministerstvo švihlé chůze), některý mi přidjou, že jsou zas navíc. Jako seznámení s Pythonama dobrý, ale na televizní sérii to nemá. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct. Buďto mam jinej styl humoru nebo jsem měl jenom blbej den. Možná je to i tim, že tohle se natočilo, když jsem byl ještě dávno na houbách. Pokud má tohle bejt to nejlepší z Flying Circus tak ten zbytek snad ani nemusim vidět. Navíc je to můj první Python...že by ty 3 hvězdy byly tim? ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nie je to film v pravom slova zmysle. Ide o výber pravdepodobne najlepších skečov z rôznych epizód Monty Python's Flying Circus. Scénky sú nanovo prestrihané. Scény spolu priamo nesúvisia a sú pospájané animovanými predelmi, ktorým ja moc nemôžem prísť na chuť, ale uznávam, že práve tie robia štýl a atmosféru lietajúceho cirkusu. Snímka je plná absurdného montypythonovského humoru. V porovnaní so Životom Briana však výrazne zaostáva. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zúfalá nuda, dva tri dobré vtipy. Dávať mp vysoké hodnotenia za všetko je zrejme nejaké klišé intelektuálov, ktorí si nepriznajú, že sa nesmejú, lebo by si o nich intelektuáli mysleli, že nie sú intelektuáli. Takže asi nie som intelektuál, ale poznám intelektuálov, ktorí sa tiež nesmiali. Keď sú toto najvtipnejšie scénky zo show, tak ďakujem pekne. Možno bolo ich vyznenie v seriáli a televízii trochu odlišné, celovečerný film má mať predsa úplne inú stavbu, ako sled nesúvisejúcich scénok. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama