Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Pravda, vari jediná morbídna zvrátenosť, ktorou sa intelektuálne kruhy bavia. Neviem, či kvôli úchylnému podfarbeniu, ktorým oplýva väčšina postáv (akože vyváženosť), alebo vďaka priereznému hipisáckej blood, narážkami, nedajbože komickými gagmi. Celá tá štylizácia by nebola na škodu, keby to pôsobilo samo od seba a nie tlačivo. Za čo dávam palec hore, sú nápadité nízkorozpočtové animované kreácie, zopár slušných dialógov, výrazy tvár, reč tela, intonačný prejav a to je asi tak všetko. A dakedy spomínané klady dokážu byť nenormálne otravné. Človek by aj chcel, keď to nejde, tak to skrátka nejde. ()

Hraboshka 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipné jako MPFC. Asi by se daly vybrat i lepší skeče (jen místo některejch - pár z těch nejlepších tady bylo, to ne že ne). A ty dobrý tady byly useknutý. Nebo prostě tyhle verze nebyly tak vtipný jako v cirkusu. Možná mi tu taky trochu chyběly "smíchy" - u skečů už jsem si tak nějak zvykla, že když Pythoni řeknou nebo udělaj něco vtipnýho, ozve se smích, a tady jsem se smála jenom já. Ale stejně tomu dám za 5. Protože je mám ráda. Protože jsem se smála. A protože i ty slabší montypythonovský skeče jsou vtipnější než co jinýho. A protože nemá chybu, když Cleese řekne and now for something completely different. ()

Reklama

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Monthy Pythoni mi učarovali a tohle obzvlášť. Klíč k jejich humoru se může zdát jednoduchý, ale věřím, že kdyby se o to pokusil někdo jiný, ani zdaleka by to nedopadlo tak dobře, jako v podání těchto skvostných pánů. Už úvodní "How to avoid being seen" je paráda a v tomto duchu celý film pokračuje. Monthy Pythoni jsou vždy stejní...a to je dobře! ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Pythoni se prostě jednou rozhodli, že předělají to nejlepší z jejich seriálu do filmové podoby. Udělali z toho trošičku méně televizní zpracování a už zbývalo jen to seskládat. Nemám to Pythonům za zlé, i když je toto naprosto neoriginální nápad, ale budiž. Navíc se z toho stala jejich nejslabší věc( jejich jediný film, ve kterém jsem se musel přemluvit na ty čtyři hvězdičky, vždycky to bylo někde mezi pěti a šesti). Přesto se však jedná o výbornou zábavu, u které se pobavím a proto musím dát čtyři hvězdičky, protože bych si to neodpustil. 90%! ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Některým filmům by sedla věta ,,a teď něco úplně jiného''. Nejenže se další scéna by se nehodila k předchozí, ale ani by ve filmu neměla co dělat. Jenže, toto je něco úplně jiného. Jsou to Monty Python (to jste nikdo nevěděli, což?), tudíž se můžete těšit na sled scének vtipných, vtipnějších i nejvtipnějších. Hlavně vás prosím, abyste nad žádnou nepřemýšleli....! ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama