Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že teď už je pro mě Pythonovský humor zkousnutelnější a dobře stravitelný, ale když jsem toto dvd pustil poprvé, jen jsem zíral. Teď už můžu od party Anglánů cokoliv a spousty vtipů považuji za absolutní legendy britského humoru. Některé scénky absolutně vypatlávají mozek (což je plus), u některých jsem umíral smíchy (což je plus), některé srší nápady (což je plus) a některé jsou debilní (což je mínus). Seriál je veledílo, přesto je tahle "výběrovka" velmi povedená. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok je vlastne kompilátom tých najlepších skečov z prvých dvoch sérii Monty Python seriálu. Ja osobne podobné filmy nemám rád, ale tu boli tie skeče krásne prepojené a nastrihané v podstate do jednej ucelenej dejovej linky skákajúcej z jednej témy do druhej. Samozrejme nechýbajú skeče o tom, ako byť nevidený, smiech ako zbraň hromadného ničenia, útoky starých dám či skeč o papagájovi. Odporúčam hlavne pre tých, ktorí nemajú čas pozerať každú jednu časť, tu uvidíte to najlepšie, a právom. Ja som sa bavil. 80 % ()

Reklama

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Monthy Pythoni mi učarovali a tohle obzvlášť. Klíč k jejich humoru se může zdát jednoduchý, ale věřím, že kdyby se o to pokusil někdo jiný, ani zdaleka by to nedopadlo tak dobře, jako v podání těchto skvostných pánů. Už úvodní "How to avoid being seen" je paráda a v tomto duchu celý film pokračuje. Monthy Pythoni jsou vždy stejní...a to je dobře! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Zjevně nebudu duševně naplněn nebo naladěn na stejnou vlnu. 1 zajímavý nápad nebo vtip je vyvážen tunou hovadských animací a nezměrným množstvím trapností, jež mi připomínaly povinné "humorné večerní programy" na školách v přírodě. možná za to může sumarizace scének "pro Ameriku", kdy se možná předpokládalo, že cílovému diváctvu přijde vtipné cokoliv. Některé scénky (horolezec např. nebo začátek té úplně první, než začalo zabíjení) byly dobré, celkově to ale stojí za starou bačkoru. Nejsem cílové diváctvo. ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Mám rád takýto absurdný humor a preto som sa viackrát príjemne pobavil. Avšak nemám rád, keď humor prekročí istú hranicu, ktorá je nepochybne celkom subjektívna. Malo to za následok, že v niektorých chvíľach som sa nudil a občas mi vtipy pripadali trápne. Celkový smer či druh humoru však mimoriadne oceňujem. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama