Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Now I would just like to point out, that this film is displaying distinct tendency became silly."Další snímek z díly MP za mnou a řadí se hned vedle Meaning of life.. asi tak nastejno dobré (Ale prostě Life of Brian je pro mě zatím nejméně povedené). Tolik skečů, co tady, jsem snad ještě nikdy nikde neviděla a těžko najít jeden nejlepší, protože se kolkrát střídají závratnou rychlostí. Už svým úvodem aka "jak nebýt vidět" mě rozesmáli... konečně se jim to povedlo. Titulky taky parádní a líbil se mi nápad s vměšováním se do jednotlivých skečů tím vojákem (připomnělo mi to trochu The onion movie, kdy na žádání "měli" měnit témata). Jeden z parádních gagů byl gang senilních babek.. musím podotknout velice reálný.. zajděte si někdy do obchodu, když je nová akce v 7 ráno nebo si sedněte na místo pro invalidy a uvidíte ;) Dobrý byl i smrtící vtip aka bojovali ve válce proti němčourům předčítáním vtipu. Prostě se tu střídají brilantní, vtipné a perfektní scény s opravdu až moc černohumorovými, nechutnými a trapnými (a někdy lze těžko říct, které převažují) a celé je to hrozně nevyvážené, a proto 3-4*."He's a lumberjack and he's ok. He sleeps all night and he works all day." ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Škoda, že na scénář nekoukl alespoň jedním očkem nějaký dramaturg. Snad bych se i dokázala povznést nad to, že jednotlivé scénky jsou naházeny na jakousi hromadu bez ladu a skladu. Ale jejich výrazně kolísavá kvalita je až zarážející. Úvod je skvělý, ale z toho zbytku si po pár dnech budu pamatovat možná jen horolezeckou výpravu. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::: Tenhle humor nějak nechápu, ale některé scénky byli geniální, třeba ta s tím horolezcem, u toho jsem se válel smíchy, ale to je tak asi vše. Stejně jako Djkoma nechápu, co se na tom líbí tolika počtům lidí. Zvláštní a překvapivé. Já strašně miluju RRRrrrr, tohle je pro mne třeba geniální dílo !!!!! ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Morien 

všechny recenze uživatele

To, co mi přišlo vtipné tehdy, mi přijde vtipné i teď, většinou mám ale spíš pocit, že nový kabát těm starým dobrým skečům nepřinesl nic ještě víc dobrého navíc. Nejhorší mi přijde to, že si uvědomili, že nejsou v televizi, ale na plátně, a dál se chovali trošku jako v televizi a trošku jako naplátně. Jako je v Cirkusu výsměch televizním praktikám dokonalý, tak zde se žádný výsměch popkornovému publiku nekoná. Pouze si někdo za kamerou uvědomil, že může sem tam ukázat něco, co jsme ještě neviděli, třeba obličej herce zblízka. Jenže...! Neustálé close-upy na tváře a změny úhlu kamery mě chvílemi až rozčilovaly - ano, jsem rigidní a skeče musí být taky, přes to nejede vlak! Navíc se mi povaha Terryho animací taky zdála nějaká jiná, s tím, že to starší se mi líbilo víc. Jenže když se díváte na něco jako gang starých dam - no nechechtejte se tomu!? MAKE TEA NOT LOVE (mír s váma) ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Par chluchých míst, ale jinak bránice dostala pořádně zabrat. Nevím proč to vysílali na ČT2 tak pozdě, protože muj nezřízený řechot musel probudit všechny v okolí sedmi bloků. Cela hodina a pul utekla strašně rychle. Takhle jsem se dlouho nezasmál, ale jak se říká všeho dobrého pomálu. Nejde o to jestli se vám líbí suchý, černý, buranský nebo pruhovaný humor, duležite je abyste vubec nějaký měli v tom případě si to užijete dosytosti. Pokud ho nemáte tak je mi vás líto. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama