Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

verbal 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme druhý, masivní epileptický záchvat kameramanů. Moc bych si přál, aby jim už konečně někdo dal nějaké prachy a mohli si aspoň pořídit kameru se stabilizátorem obrazu, protože prasit parkinsonem takový opravdu originální a svěží materiál s neotřelými vychytávkami, to je téměř až trestuhodné. Myslím, že kdybych nemusel celý film kmitat hlavou, abych se naladil na třepotavou amplitudu toho kokota, co držel tu hájosmičku, náramně bych si to užil a velkohubě to prohlásil za horor roku. Takhle mám z toho akorát omlácený mozek o dutinu lebeční, za krkem mě bolí jaxviňa a mít můj atlas s čepovcem nohy, nakopali by celý tvůrčí tým do prdele. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak zase musím hodnotit každou epizodu jednotlivě, protože je mezi nimi velký rozdíl. Rozjezd je celkem slušný, první příběh nás zavede doslova do oka jednoho bohatýho týpka, který si zadělá na solidní problém s nepřizpůsobivými duchy :-D - jasných 70%. Druhý příběh o zombíkách je celkem trapný a nechutný. Když dám 25% za dobré masky, tak je to ještě dost. Třetí příběh nebudu nijak blíže specifikovat, ale je fakt brutální. Klidně bych si ho dovedl představit jako samotný film, snad jen kdyby tam nebyla ta příšera. Ale jinak ten se povedl. 85% Čvrtý příběh je s malýma fakanama, které unesou mimozemšťani. No tam to mohlo být mnohem lepší. 40%. Zbytek už je jen takový dovětek. No celkově je to takový obyčejný průměr mezi horory. Škoda jak píše verbal, že tvůrci prostě musí s tou kamerou tak brutálně třást a furt musí šumět. Je to dost nepříjemný a hororové atmosféře to spíš ubírá... ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

zde bych se víceméně musel opakovat, páč první díl je skoro to samé. Jednotlivé příběhy jsou napínavné, ale když skončí, tak si člověk říká, že je to celkem blbost. Některým by neškodilo rozvést do 90 min. Zápletky ale nespoléhají na to, že na to bude někdo koukat více jak 30 min. Pak můžou klidně nastat věci, které jste čekali. Oproti prvnímu dílu jsem si zde vícekrát povídal, kdo že to na tu kameru natáčel. Zde to tak patrné nebylo. Jinak "zápletka" je podobná. Nějací prevíti se dívají na místě, kde by správně být neměli, na pohozené VHS kazety, a vidí na nich pěkné humusy.... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skupina nesouvisejících hororových příběhů, z nichž některé jsou horší, některé lepší. Doslovněji bych spíš řekl, že všechny jsou výrazně slabší, nevýrazné a ne až tak originální či zábavné (zombies, duchové...), ale Safe Haven je absolutně bezkonkurenční. POV/found footage styl Safe Havenu sedí excelentně, napětí v komunitě v lesích je hutné, atmosféra špinavá a děsivá, nechybí ani gore a právě kamerový styl povídce prospívá nejvíc a dodává ji na autentičnosti. To se ovšem nedá říct o zbytku - ty mě zkrátka nebavily a nepřišly mi až tak zajímavé, zkrátka nic, co bychom už neviděli v lepší podobě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…TEĎ NASTAL ČAS, KDY SÁM NĚCO NATOČÍM.…“ /// Nahrávací čip přímo v oku (to máš kliku pičo! Že vidíš pičoviny? Tož to máš blbý…) … PŘÍBĚHY, kamera tady, kamera tam, kamera na psoj (co je to za slovo?), kamera … (SPOILER! - ne v prdeli nebyla…), duchové, zombíci, někdy trapný, někdy ftipný (černě), krvavý…., ale skoro vždycky ROZKLEPANÝ. Naštěstí se tady nemelou sračky vo potřebě zavostřit, točit tohle či tamto, nikdo nemá čas si vylejvat bolavý srdce či chorej mozek. V podstatě to vodsejpá, jen míra zajímavosti je různorodá. Hold někdo má rád holky a jinej … kurva ti ,,šediváci“ mě udělali radost! Taková snaha mi narvat představu, že jinak tyhle kousky natočit nelze. Dobrá, a co tam máš dál? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu poznat holku, která umí kurevsky dobře (a hlavně hezky!) vyhnat ducha. 2.) Přemejšlím, co natočím (na internet vole, tvý ametérský skopičiny nikoho nezajímaj. P.S: ukaž starou?). 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)
  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)

Reklama

Reklama