Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

misterz 

všechny recenze uživatele

Film sa v rámci poviedkových hororov mohol kľudne zaradiť k elite. Každá jedna poviedka obsahuje perfektný námet alebo aspoň nápad, pričom niektoré sú zamerané na gore, iné zase na ducharinu. Keby neišlo o formát FF, skákal by som od nadšenia, v tomto prípade to však na kvalite výrazne ubralo. Takmer všetky hlavné, dôležité zábery a scény boli rušené totálnym chaosom, mazancami, trhancami, blikaním, zrnením a podobne, no skrátka miesto pocitu autenticity a reálnosti (čo je hlavná devíza FF) prišlo iba na znechutenie a hromženie. Aj napriek tomuto, tá posledná poviedka dokázala navodiť parádnu atmosféru, dokonca v tomto prípade mi efekt "trasúcej sa kamery" prekážal menej. Vďaka poslednému kúsku dávam aspoň silný priemer. 65/100 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sice si už úplně nevzpomínám na první V/H/Sku, ale myslím si, že příběhy jsou svoji kvalitou celkem srovnatelné. První mě tak trochu zklamala, když jsem viděl ty odfláknuté duchy, kteří nenaháněly strach, i když příběh ušel. Druhý příběh se zombíkama, byl sice na jednu stranu atraktivní, ale při dnešním počtu zombie filmů bych raději viděl něco originálnějšího. Ze "Safe Haven" se vyklubal taky docela slušnej příběh, ale nejvíc se mě líbila asi poslední páska s ufounama, která mě dokázala i pobavit, ale kde mně také bylo hodně líto Tanka. :-( ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

zde bych se víceméně musel opakovat, páč první díl je skoro to samé. Jednotlivé příběhy jsou napínavné, ale když skončí, tak si člověk říká, že je to celkem blbost. Některým by neškodilo rozvést do 90 min. Zápletky ale nespoléhají na to, že na to bude někdo koukat více jak 30 min. Pak můžou klidně nastat věci, které jste čekali. Oproti prvnímu dílu jsem si zde vícekrát povídal, kdo že to na tu kameru natáčel. Zde to tak patrné nebylo. Jinak "zápletka" je podobná. Nějací prevíti se dívají na místě, kde by správně být neměli, na pohozené VHS kazety, a vidí na nich pěkné humusy.... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…TEĎ NASTAL ČAS, KDY SÁM NĚCO NATOČÍM.…“ /// Nahrávací čip přímo v oku (to máš kliku pičo! Že vidíš pičoviny? Tož to máš blbý…) … PŘÍBĚHY, kamera tady, kamera tam, kamera na psoj (co je to za slovo?), kamera … (SPOILER! - ne v prdeli nebyla…), duchové, zombíci, někdy trapný, někdy ftipný (černě), krvavý…., ale skoro vždycky ROZKLEPANÝ. Naštěstí se tady nemelou sračky vo potřebě zavostřit, točit tohle či tamto, nikdo nemá čas si vylejvat bolavý srdce či chorej mozek. V podstatě to vodsejpá, jen míra zajímavosti je různorodá. Hold někdo má rád holky a jinej … kurva ti ,,šediváci“ mě udělali radost! Taková snaha mi narvat představu, že jinak tyhle kousky natočit nelze. Dobrá, a co tam máš dál? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu poznat holku, která umí kurevsky dobře (a hlavně hezky!) vyhnat ducha. 2.) Přemejšlím, co natočím (na internet vole, tvý ametérský skopičiny nikoho nezajímaj. P.S: ukaž starou?). 3.) Thx za titule ,,unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

verbal 

všechny recenze uživatele

A tak tu máme druhý, masivní epileptický záchvat kameramanů. Moc bych si přál, aby jim už konečně někdo dal nějaké prachy a mohli si aspoň pořídit kameru se stabilizátorem obrazu, protože prasit parkinsonem takový opravdu originální a svěží materiál s neotřelými vychytávkami, to je téměř až trestuhodné. Myslím, že kdybych nemusel celý film kmitat hlavou, abych se naladil na třepotavou amplitudu toho kokota, co držel tu hájosmičku, náramně bych si to užil a velkohubě to prohlásil za horor roku. Takhle mám z toho akorát omlácený mozek o dutinu lebeční, za krkem mě bolí jaxviňa a mít můj atlas s čepovcem nohy, nakopali by celý tvůrčí tým do prdele. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Frederick County v Marylandu. (Terva)
  • V příběhu číslo 1 je muži do oka implantována kamera, avšak součástí záznamu je i zvuk, přestože mikrofon součástí implantátu nebyl. (ROASTER)
  • Pracovní název filmu byl S-VHS. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno