Reklama

Reklama

Osudové léto

Trailer

Obsahy(1)

Krásná Anne Marie Chadwicková žije na Havaji. Zbožňuje surfování a poslední roky se snaží tvrdě trénovat, aby získala prestižní cenu v turnaji Pipe Master. Je to jedna z nejnebezpečnějších a nejtvrdších surfařských soutěží, která až dosud byla výhradně mužskou záležitostí. Její život není jednoduchý, stále se těžce vyrovnává s tím, že ji před lety opustila matka, která jí nebyla oporou na cestě dospíváním, a navíc jí nechala na starosti její mladší - a poslední dobou poněkud problematickou - sestru Penny. Společně se svou sestrou a svými dvěma nejlepšími kamarádkami Lenou a Eden, samozřejmě také nadšenými surfařkami, bydlí ve skromném domku na pláži a všechny tři pracují v blízkém přepychovém hotelu. Práce není nijak zvlášť výnosná, ale zato jim nabízí poměrně pružnou pracovní dobu. Surfovat tak mohou vždy, když jsou vlny a optimální podmínky. Do jejího života ale vstoupí láska a dívka stojí před osudovou volbou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +krásné na pohled (je fakt na co koukat), slušný soundtrack, Matthew Davis je sympaťák v každém směru -po druhém zhlédnutí mohu potvrdit, že zábavné je to jen jednou/// Film o snu s příměsí dobrodružství, krásné romantiky a v poslední třetině solidního dramatu. Tak trošku tři věci v jednom. Tu prostřední část bych si mohl pouštět pořád dokola. IMHO Kate, Michelle a Mika v jednom filmu je taky tak trochu sen :-)/// Celkem 75%/// ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Příběh je docela jednoduchý, takže jsem nejdřív zvažovala o poznání nižší hodnocení, ale záběry na ty modro-modré vlny mě přemluvily. Ty totiž vážně nemají chybu - nikdy jsem surfing naživo neviděla, ale na zaujetí bohatě stačil tenhle film, ta síla vody je totiž ohromující a nečekala bych, že mi to připomene na první pohled obyčejná americká béčková limonáda. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsi film rezisera Johna Stockwella povazujem Turistas, a tato akasi pseudo letna pohodova komedia ma nebrala. Herecke vykony su mizerne, rezia je amaterska, Kate Bosworth je podla mna podpriemerna herecka a vlny na surfovanie su slabe a slabo natocene. ked uz surfersky pohodovy film, tak odporucam skor North Shore z roku 1987. 30 % ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Holky v bikinách. Holky ve šortkách. Holky makající v hotelu. Holky na surfu. Trošku moc monotoní film o přátelství, lásce a splněném snu. Dá se na to koukat. Mladá Kate Bosworth je sexy a celé je to docela profesionálně odvedené (kromě scénáře). Film na jedno skouknutí (kromě tedy fanoušku hlavní star). ()

sklennenka 

všechny recenze uživatele

Někdy je potřeba jen tak vypnout a relaxovat a přesně to se mi povedlo najít v tomhle mořskými vlnami zalitém filmečku. Nemusíte u něj přemýšlet, nebo v něm snad hledat nějakou hlubší myšlenku. Užívala jsem si ten předvídavý popelčin příběh, který se mi trefil přesně do nálady a kochala se povedenými záběry kamer. K surfování na Havaji se totiž zřejmě v nejbližších padesáti letech nedostanu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Michelle Rodriguez točila všechny scény na surferu bez kaskadéra. (Chipsonator)

Reklama

Reklama