Reklama

Reklama

Kámoši až na dno lahve

Trailer

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (215)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Z duše jsem nesnášel toho fousatého idiota, který po Olivii Wilde očividně celý film jel. A myslím si, že hlavně proto, že prostě byla větší kunda než jeho stará, která byla nemastná neslaná. Procházka Rona Livingstona s ní na chatě, to byl taky ubohý výlet dvou dementů, kteří nebyli schopni rozumět si se svým přítelem a přítelkyní. Myslím si, že nejlépe z toho vychází Olivia Wilde, protože ta je free a vyspí se i s nesympatickým klukem. A je jí to úplně jedno. Toto nebyl vztahový film, toto byla naprostá zbytečnost. Daleko lepší je z tohoto soudku film "Probuzení v Renu". A světe div se! - má o dvě procenta méně. Kteří impotenti tady hodnotí...? ()

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že tohle je docela nudný film o ničem. Je tu však jedno velké ALE! Tím ALE mám na mysli epickou závěrečnou scénu, která mě naprosto dostala. Dostala mě natolik, že jsem se rozhodl ohodnotit film třemi hvězdičkami, i když jsem měl v polovině co dělat, abych ho nevypnul...no a co víc, donutila mě po dlouhé době zase něco okomentovat :) Takže asi tak... ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

názvem poutavá nezávislárna, do níž jsem se pustil jen kvůli Olivii Wilde, která je zde hodně příjemná a sympaticky přirozená, a Anně Kendrick, která byla naopak nezvykle nudná a nevýrazná.. film jako takový vlastně nemá moc co nabídnout či sdělit, a tak jediným důvodem, proč dávám více než dvě hvězdy, je právě zmíněná Olivia Wilde s bonusem v podobě na chvíli odhaleného poprsí.. slaboučké 3* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já skoro nevím, co k tomu napsat. On to vlastně ani není vztahový film, jak se na první pohled zdá. Je to spíše o tom, že i když se zdá něco sebezjevnější, ve skutečném životě to tak být nemusí. To se mi na filmu hrozně líbilo. Postavy byly dobře napsané i odehrané (samozřejmě Wilde, na níž celý film stojí a tradičně skvělá Kendrick), nemlely takové sračky jako v jiném Swanbergově filmu, co jsem viděl nedávno. Jen ten Jake Johnson je mi zase o něco nesympatičtější. 3.5* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Svěží nezávislárna, kde se neděje nic extra světoborného. Hrají tam sympatičtí, hezcí lidé, co mají fajn práci v pivovaru. Po šichtě si vždy minimálně na jedno skočí a mezi hlavními protagonisty, kámoši opačného pohlaví to poněkud jiskří. Fakt nečekejte nějaké extra drámo, spíše se těšte na opravdu přirozenou Olivii Wilde. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Režisér i herci řekli, že jejich nejoblíbenější část filmu je výlet a piknik v lese. (Cheeker)
  • Ve filmu se jedná čistě jen o improvizaci. Není k němu žádný scénář a jedinou věc, kterou měli herci k dispozici, byl neurčitý koncept dějové linie a uspořádání, v jakém dané události mají následovat. (Mrs.Blue)
  • Natáčelo se v Chicagu (Illinois, USA). (BMW12)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama