Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Shelbyovi utrpí drtivou ztrátu. Čtyři roky na to skončí prohibice a Tommy se pustí do kšeftování s opiem, kvůli kterému ale musí vzít na milost svoje nejhorší protivníky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě po minulé řadě, kterou hodnotím snad jako úplně nejlepší, velké zklamání a kvalitativní sešup. Trvalo mi téměř rok, než jsem celou řadu konečně doklepl a to je pro mě vždycky znak toho, že mě nic nenutilo pádit dál a bylo mi to vlastně úplně jedno, mnohdy jsem se i nudil. Na závěrečný film jsem zvědavý, ale 6.řada mě zkrátka moc neoslovila, i když závěrečný zvrat byl celkem povedený. PS : Řadu taky citelně zasáhla smrt Helen McCrory, škoda, že nestačila svůj příběh dovyprávět a mnohem víc.. ()

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší seriál pod sluncem! Muži, jak mají být! Plní moci, plní pomsty, plní hrdosti. Excelentní rozloučení s tetou Polly. Hrdinské rozloučení Tommyho. Nečekaný závěrečný zvrat. Nejlepší soundtrack, vše vychytáno do posledního detailu - kamera, kostýmy, rekvizity, dech Polly. Epická derniéra, byť má být ještě sedmá řada, již v jiném duchu. Každý jeden člen této rodiny mi bude chybět. Zejména dva hlavní nejstarší bratři a jaká díra zůstala po Helen McCrory ani nemluvím. Arthur má neskutečný hlas, tak jako Tom Hardy - tohle je jeho životní role, tak jako Cilliana, jehož kvalitu jsem prorokovala léta a léta dávno. Anya Taylor Joy se začína objevovat v každém velkém díle - nádherná bestie. Vše excelentní, prosím, ať nikdy tento seriál neupadne v zapomnění a neztratí se v datovém úložišti. "Na rodinu. Někdy je úkrytem před bouří. Někdy je sama bouří." ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem strašně smutná z toho, jak mě finální série nebavila. První tři díly byly za mě naprosto o ničem. Nedojala mě ani smrt dcery a to jsem hodně velká cíťa. Přišlo mi to strašně odměřené, utahané, vlečené a úplně zbytečně. Druhá polovina už byla daleko lepší. Byla tam nějaká akce, zrady, hezky to gradovalo a teď si budeme muset ještě tak dva roky počkat na film, kde se všechno úplně uzavře. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You are cursed, Tommy. Never to understand the limits that other people will accept." Nejhorší řada, přesto stále výborná. Už to mluví o tom, jak vysoko byla laťka nastavena. Snad jen ubrat trochu té politiky a více se věnovat rodině by neškodilo. Peaky Blinders se však stále loučí se vší důstojností. 80% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finálna séria je plná skvelých scén, ktoré som si užil (Arthurove debaty s Tommym, politické rozhovory, scéna v saune a s nepodplatiteľným rozhodcom...), ale ako celok pôsobí nekonzistentne. Vizuálne je to stále krásne, hudobný podmaz skvelo podkresluje každý moment a napätie, no zároveň tu máme množstvo omáčok. Dejová línia s Ruby a utrápenou Lizzie nudí, pričom zápletka s cigánskou kliatbou pôsobí ako navyše. Osobitným tragédiám sa venuje viac priestoru, ako by bolo vhodné. Michaelova línia je úplne jasná od celého počiatku a jeho vyhlásenia o pomste sú otrávne. Záver je remeselne natočený dobre, ale zároveň mu chýba šťava, plus vývoj jednotlivých línií je predvídateľný. Ako veľký fanúšik série sa po pozretí 6. série cítim pomerne sklamaný a prázdny. 6/10 ()

Galerie (94)

Zajímavosti (10)

  • V lednu 2021 bylo potvrzeno, že šestá série bude závěrečnou. Tvůrce seriálu Steven Knight uvedl: „Covid změnil naše plány. Mohu ale říct, že můj plán od začátku byl ukončit Peaky filmem. To se také stane.“ (LUKICKK)
  • Šestá řada se měla začít natáčet v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení odloženo. (LUKICKK)

Reklama

Reklama