Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Belfastský detektiv Chester Campbell přijede do Birminghamu s pověřením vyčistit město od násilných pouličních gangů. (Netflix)

Recenze (92)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný seriál. Tak zaprvý miluju gangsterský filmy, a seriál je víceméně to samý. Vzhledem k mému hodnocení prvních tří epizod série asi tak nějak šlo odhadnout, že dám čtyři hvězdy (které jsem taky dal), ale pak přišla zhruba měsiční pauzta přes svátky Vánoční a k druhé půlce jsem se dostal až teď. A chytlo mě to! Tohle je vážně něco skvostnýho. Kamera, výprava, kostýmy... příběh úžasný a do posledního čehokoliv promyšlený. Jen se mi zdálo, že na hlavní téma se ve čtvrtém a pátém díle jaksi pozapomnělo (teda, konec pátého dílu si na to zase vzpomene). Pak to má pochopitelně úžasný herce, jak již hvězdné obsazení napovídá.  Jediný co mě na tomto seriálu překvapilo (krom prvních pěti minut (nebo kolika...)) byl soundtrack. Úvodní píseň je pěkná a pasuje tam, ale ty ostatní rockovky (v hudebních žánrech se bohužel moc nevyznám)... no nevím... jsou dobrý, ale jsou dobový? S*ru na to! Mě se tam líbili     7,5/10           (a ještě bych rád řekl, že poslední díl již byl trochu přebytečný, klidně by to mohlo skončit pátým dílem, ale to mu na kvalitě neubírá) ()

TostTom 

všechny recenze uživatele

Tak první série zatím super. Má to fajn atmosféru herecké obsazení a výkony jsou skvělé a celé to prostředí a příběh jsou opravdu perfektní. Jediný co bych asi mohl vytknout je, že těch přestřelek a rvaček nebylo zase tolik, ale třeba se to změní. Jinak co se zakončení série týče tak za mě super a bez chyby. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Britské Gangy New Yorku, kterým sice chybí rozmáchlá výprava a pompézní kulisy, které měl bratříček z USA, ale pořád je to za podstatně menší budget setsakramentsky odsýpající fimlařina s brilantními dialogy a chytře napsanými a typologicky dobře rozloženými postavami. Podhoubí pro další série připraveno. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[87%] Naprostá paráda. Jsem rád, že jsem dal tomuto gangsterskému seriálu šanci! Vše se postupně od začátku rozjíždí, seznamujeme se tu s postavami, dějem a především do doby, která je zde výborně filmově vytvořená. Asi se nebudu moc o tom rozkecávat a napíšu delší komentář po vidění všech sérií, ale už nyní věřím, že mě to bude bavit díl od dílu víc a víc – alespoň v to doufám! Herecké obsazení je na tom perfektně, takže nemá smysl abych tu každého jednotlivě probíral … o tom až později. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu koniec prvej série a ja som nadšený. Seriály som už dlho nepozeral ale o tomto som počul už dávnejšie tak že si reku pozriem. No prvú sériu som zbaštil ako nič. Hustý gangsterský príbeh, premakané postavy, aj okoloidúci sú perfektní. Som zvedavý čo nám prinesie druhá séria aj keď nečakám už nič moc pretože neviem už čo by tvorcovia prinesli do série nové alebo inovatívne alebo čokoľvek odlišné. A plus keď to má 5 sérii a plánuje sa aj 6. séria. Takže hádam má druhá nezradí a dá mi to prečo som si tento seriál zapol. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (8)

  • Když John (Joe Cole) přijede na svou svatbu, o které zatím neví, tak má v některých záběrech v puse párátko a v jiných ne. (Duoscop)
  • V epizodě zazní úryvek písně „Come Josephine in My Flying Machine“ z roku 1910. Úryvek stejné písně zpívá ve filmu Titanic (1997) postava Jacka (Leonardo DiCaprio) Rose (Kate Winslet) a na konci filmu ji zpívá samotná Rose při čekání na záchranu. (FAITH.BABE)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno