Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (76)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[80%] Opět slušná série. První byla o něco lepší, ale tato druhá moc za ní nezaostává. Opět jsem se nechal pohltit postavy a celkové atmosféře, která je skvěle dobově zasazená. Cillian Murphy mě baví víc a víc. Jen tak dále! Jsem zvědav na třetí sérii a podrobný koment udělám až uvidím všechny epizody! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně dlouho mi trvalo se dokopat k tomu, abych se k Peaky Blinderům vrátil, sednul jim opět na lep a dokončil je. První polovina druhé série mě při mém sledování na jaře vůbec nezaujala, jediným pozitivem byl příchod Toma Hardyho, jehož zdejší roli ovšem považuju za vůbec nejslabší v jeho jinak perfektním filmovém repertoáru. A fakt, že tady hraje proradného "záporáka", na tom téměř podíl nemá. Konec sezóny je ale už zpátky v suprových kolejích té první a s rozkoukanou třetí můžu konstatovat, že teď už mi to bude trvat maximálně měsíc, ne celý rok, než zhlédnu další sérku. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je stejně skvostná jako ta první. Kvalitativně stále na úrovni, mistrovské řemeslo, které se v televizní tvorbě stále jen tak nevidí. Herecky opět nesmírně skvostné, hudba parádní, atmosféra strhující, děj nenudící, kvalitní, daleko nad úrovní. Celou sérii si pro sebe navíc krade naprosto vynikající Tom Hardy, který ztvárnil nejlepší a nejazjímavější postavu druhé série a škoda, že nedostal ještě více prostoru. Já si opět nemohu stěžovat, prostě stále skvostný seriál, který se opravdu vyplatí sledovat a který má do ztráty času velmi daleko. 95%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90%. Líbilo a bavilo mě to více než první série. Hlavní protagonista si mě už získal naplno, mělo to větší tempo, přišlo mi to zajímavější. I přes to zůstal takový ten civilní a syrový nádech. A ve své podstatě, byť jsem v první části zmínil pomalejší tempo a zde rychlejší, nevadí mi ty dlouhé scény, které jakoby nic neříkají a někdo je může považovat za vatu. Patří k tomu, dodává to atmosféru. Navíc se v tomto dílu objevila nová postava, která tomu dodá trošku šťávy a humoru - a Tom Hardy ji zahrál fantasticky. Jinak stále zůstává to, že moc postav člověku k srdci nepřiroste a bude vám buď jedno a nebo více či méně štvát. Každopádně, jak jsem říkal, chytlo mě to více než první série. Howgh! ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je bohatší, rozmáchlejší, postavy uvěřitelnější. Schéma z jedničky je zachováno, jen je tu jiný nepřítel (či víc) a svou linku dostane i Poll. Finální epizoda je pak nacpaná k prasknutí a s přehledem se jedná o jednu z nejlepších všech dob. Jsem zvědavej, kam se PB pohrnou v další sérii. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • V čase 45:52 natáhne Polly Gray (Helen McCrory) kohoutek své zbraně, ale v čase 46:27 má kohoutek opět nenatažený. (dc125)
  • Ke konci epizody hraje skladba „All My Tears“ od Ane Brun. (Doomcourier)

Reklama

Reklama