Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdávání vyšších karet rodině Shelby očividně prospívá a stoupání v potravinovém řetězci jakbysmet. Přirozený růst v technické kvalitě díky diváckému úspěchu předešlých epizod je samozřejmostí a tak se dočkáváme ve třetí sérii vpravdě famózní gangsterky, podané na seriálové poměry ve velkém stylu. Bude velmi zajímavé sledovat kam dál. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je úžasnej seriál, ale tahle série zrovna úžasná není. Bohužel mi přišlo, že se všichni tvářili, že se stane (nebo že se plánuje) něco velkolepého, ale ono se tam ani nic pořádně neplánuje a v poslední epizodě se stane něco úplně jinýho (tak na 75procent). Bylo to takové nudné a zdlouhavé a nic moc se nedělo (a nepomohly tomu ani nové postavy - kterých je tedy hodně).   Ale jinak velký pokles kvality nevidím. Peaky Blinders jsou zkrátka úžasní (jak gang tak seriál). 7,5-8/10 ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne asi najslabšia séria a už to ide dole vodou. Ubudlo akcie a celé sa to viac zameriava na nejaké vzťahy, ktoré mňa osobne veľmi nebavia. Netuším kedy, ale stále to neprekročilo svoj tieň a nejako ma to nechytilo, aj keď som už tento seriál začal pozerať v originálnom znení na službe netflix. 3* ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrčí tým to má zase o kus pevněji v ruce, ubylo béčkové kvality i nesrovnalostí v logice a dějově nabíráme na síle - nechybí velký zvraty ani divoká karta v podobě prohnilých ruských aristokratů (svůdná Petrovna je skvělá postava). Žádný med pro nikoho z hlavních aktérů a už se těším, jak víc je to ještě hezky semele. 85% ♪♫ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až si říkám, jestli šest epizod (opět) nebylo málo na tu slotu, co se na Peaky Blinders navalila. Každý díl spolehlivě vtáhnul a emotivně sepral, ovšem v mezidobí děj docela skákal, přestože se jinak soustředěně držel nekalého obchodu s Rusy, jenže na doteky s vyšší politikou či dotažení psychických stavů hlavních (anti)hrdinů už mu prostor úplně nevystačil. Což nic nezměnilo na síle a kvalitách 3. série, která mě doposavad odpálila nejvíc. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)

Reklama

Reklama