Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že do třetice všeho dobrého, ale popravdě řečeno, tak mi třetí řada přišla doposud nejslabší. Tím nechci naznačovat, že by byla slabá, to vůbec ne, ale v porovnání je to kvalitativní propad dolů. Líbilo se mi, že autoři nasadili rychlejší nárůst gradace samotné příběhové linky, ale celkově mě téma revoluce neuchvátilo, nedokázal jsem si po dobu šesti dílů k té zápletce vybudovat pořádný vztah, který by dokázal vypomoct hodnocení a vyšvihnout ho o pár procentuálních příček vzhůru. Herecké obsazení opět špička, vždy mě nadchne výběr záporáka (Considine v roli kněze zazářil, škoda, že nedostal větší prostor). Seriál opět táhne Cillian Murphy, který svůj výkon pořád zlepšuje, ačkoliv mi přijde, že se již nedá dál posouvat. Atmosféra opět drtivá, k Birminghamu si díky tomuto seriálu člověk vytvoří pouto, neboť dobově je zde vše tak realisticky podáno, že vám přijde, že problémy hrdinů se stávají i problémy týkající se vás. Závěr mě neshodil ze židle, jako tomu bylo doposud. Sečteno podtrženo, pokles směrem dolů, co se týče příběhu, doufejme, že se ve čtvrté sérii nedočkáme dál klesající tendence. To si tento seriál nezaslouží. Za mě dostává třetí řada 74 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[90%] Tak zatím nejlepší série! První byla hodně vydařená, druhá také i když trochu zaostávala za první a tahle? Téměř bez zásadních výtek. Divák se zde ponoří do příběhu a už jen sleduje a sleduje. Postavy mě naprosto baví a to nejen Cillian Murphy. Víc napíši po viděné komplet seriálu … ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačne asi najslabšia séria a už to ide dole vodou. Ubudlo akcie a celé sa to viac zameriava na nejaké vzťahy, ktoré mňa osobne veľmi nebavia. Netuším kedy, ale stále to neprekročilo svoj tieň a nejako ma to nechytilo, aj keď som už tento seriál začal pozerať v originálnom znení na službe netflix. 3* ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabších 90%. Líbilo se mi to o něco méně než předchozí série. Krapet se změnilo místo, poměry, šláplo se do mezinárodních vod. Bylo to komplikovanější a propletenější než dříve. Taky bych řekl drsnější a temnější. Což jsou vlastně všechno pozitiva, ale nezapůsobilo to tak na mě jako předchozí řada. Každopádně pořád se drží perfektní atmosféra, výborný soundtrack a Tommyho nejde mít nerad. A začal se mi konečně zamlouvat i Arthur, takže další postava k dobru. Takže pořád jedeme na skvělé vlně. Howgh! ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)

Reklama

Reklama