Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série s dvěma nejlépe napsanými, nejhvězdněji obsazenými a nejlépe zahranými postavami. Sledovat Toma Hardyho jako nevypočitatelného židovského šmejda a Adriena Brodyho jako ukázkového italo-amerického hardcore mafiána je neskutečný požitek. Proto je trochu škoda, že nedostali více prostoru, klidně na úkor Murphyho, jenž skoro nesleze z obrazovky, bohužel jeho postava Tommyho už působí poněkud jednotvárně a Cillian se příliš nenámáhá se změnami výrazu ve tváři, což je u tak dobrého a charismatického herce "docela" škoda. 80 % ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série mi fakticky vyrazila dech, po méně výrazné třetí se dostavil její další přírůstek, který mohu nasnadě označit jako nejpovedenější seriálový počin, co jsem za poslední dobu mohl vidět na vlastní oči. Herecké obsazení se zde dostavilo nejen výborné, ale přímo nadpozemské. Všemu kraloval opět Murphy, jenž se mohl pyšnit po svém boku Hardym a Brodym. Brody v roli italského mafiána z New Yorku neskutečně překvapil, zprvu mi přišel jeho akcent spíše vynucený než normálně nasazený, ale postupně mi docházelo, že takový chraplák se k takovému typu člověka prostě a jednoduše hodí. Když se objevil na obrazovce, tak bylo o zábavu postaráno. Tentokrát se Peakeři mohli pochlubit i vymazlenými akčními scénami, na které se doopravdy dobře dívalo, dále pak atmosférou (jak jinak, to už je tak trochu zvykem) a samozřejmě propracovanými dialogy, jež naháněly chvílemi pořádnou husí kůži. Hardy opět dostal malinkatý prostor, ale využil ho výborně. Závěrečný díl byl bez jakékoli chybičky, scéna Hardyho s Murphym na pláži neskutečně vypiplaná do posledního detailu. Já vám nevím, ale dlouho podle mě budu hledat seriál, který nastavil danou laťku a převážně ji udržel. Čtvrtá série si odnáší 95 % ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, od začátku to šlape a s ničím se to nebabrá. Přijíždí italská mafie v čele s Adrianem Brodym a já si ho za tvrďáka nějak neumím představit, zdání klame a jeho párátko v hubě a uchraptěný nízký hlas dodávají jeho postavě ten správný šmrnc. Baví mě to díl od dílu více, ale když se tam zase objeví Alfie(TOM HARDY),všechny mé unešené pocity zmaří, protože tahle role mu tak neuvěřitelně sedla, že všechny okolo uzemní. Tenhle seriál se vážně povedl, kulisy,prostředí, herci, hudba, atmosféra, příběh, nápady a drží si tu svoji lajnu s přehledem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[73%] Opět to byla za mě zábava; sledovat mé oblíbené postavy bylo super. Dějově to ale moc záživné není, především v prostřední části série. Je to takové umírněné, ale jinak si nemohu stěžovat. Cillian Murphy byl opět skvělý, stejně jako zbytek herců, pár slušných scén se zde našlo, včetně dobré finální epizody se slušnou pointou. Předešlé řady byly o chlup lepší, ale přesto jsem spokojen. Těším se na další … ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která si drží svou kvalitu a které bych i to maximální hodnocení udělil, když by konečně hlavní hrdinové a jeho rodina přestala být zcela nesmrtelná. Protože za ty roky se o hlavní hrdiny nemusím bát. Vše přežijí a maximálně vedlejší charaktery umírají. A to mě štve, že seriál u mě dávno ztratil tu auru, abych se o hlavní postavy bál. 80% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)
  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)

Reklama

Reklama