Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (980)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Přistupovat jen s největšími bezpečnostními opatřeními, jinak se vám udělá blivno. Takže kinedril sebou, 24 hodin nic nejíst a snad se to nějak zvládne... Teď vážně. Od teenagerské komedie nemůžete čekat nic hlubokomyslného, ale ti dva vážně vzbuzují soucit. Prostě film pro hodně nemocné jedince, ale nezatracujme ho. Už kvůli Anně Boleynové. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to nesmyslná kravina, které bych klidně hnedka odpad dal, ale nejde to. Já se u takového filmu smát až samotného děsí mě to! Pochybuji, že by se tomu stalo i podruhé, ale z toho si nic nedělám. Už jen za pár těch úsměvů mě k vyššímu hodnocení rychle přemluví, ale o doporučení nebo snad opakovaném shlédnutí se nedá mluvit. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bezchybné dílo, plné lásky a porozumění. Lepší je v rauši sledovat snad už jen South Park nebo Teletubíky. Byť by se znázornění německých turistů mohlo jevit jako kulturně stereotypické, sedí jak prdel na hrnci. No a Perryho musela zahrát baba, protože takhle hnusnýho chlapa i přes masivní casting nenašli.Takže jestli už nejsi starej a skoto mrtvej, a víš o čem hrají Oasis, bav se jedinče. Jo. Jóó. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama